73% Nederlandse moslims vindt Syriëgangers 'helden'

Geen categoriejun 15 2014, 18:59
Het islamitische immigrantenprobleem werd zelden duidelijker in beeld gebracht.
Het is om kotsmisselijk van te worden - en ik gebruik dat soort termen eigenlijk nooit - maar uit onderzoek blijkt dat maar liefst 73% van de Nederlandse moslims zogenaamde Syriëgangers beschouwt als helden. Ze vinden het dan ook belachelijk dat veel autochtone Nederlanders van mening zijn dat die terroristen bij thuiskomst streng in de gaten worden gehouden:

De meeste moslims vinden dat potentiële Syrië-gangers geen strobreed in de weg moet worden gelegd. Zij willen niet dat ze preventief worden opgepakt en vervolgd. Bij terugkeer moeten de strijders weer worden opgenomen in de Nederlandse samenleving. Hun Nederlandse nationaliteit mag niet worden afgepakt.

Volgens de overgrote meerderheid van onze islamitische immigranten/allochtonen zijn Syriëgangers "strijders voor gerechtigheid." Ook beschouwen zij die radicale jongeren zelden als "potentiële terroristen." Want ach, een vrijheidsstrijder is iets heel anders, toch?
Zij steunen die Syriëgangers dus terwijl het algemeen bekend is dat die Europese - en dus ook Nederlandse - moslims zich onmiddellijk aansluiten bij Al Nusra en ... bij ISIS. Die laatste is dezelfde groep die Irak nu helemaal op stelten zet en daar de ene massaslachting na de andere verricht. Speciaal voor onze immigranten-vrienden hier enkele foto's van die verschrikkelijke misdaden tegen de menselijkheid.
Steunen jullie dat nou echt? Want deze afschuwelijke daden worden gepleegd door dezelfde mannen die jullie zeggen te steunen omdat het 'strijders voor gerechtigheid' zijn. Kun je jezelf naar zo'n uitspraak nog in de spiegel kijken of maakt het je allemaal werkelijk niets uit omdat het 'toch maar' sjiieten zijn?
Zorgwekkender wordt het niet. Verschillende partijen en individuen waarschuwen al jaren dat we een groot probleem hebben met niet-geïntegreerde islamitische allochtonen en de radicale islam als ideologie, maar misschien dat de staat nu dan eindelijk wakker wordt en begrijpt dat er écht iets moet gebeuren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten