9-jarig meisje vindt het vreselijk dat 5 politieagenten dood zijn geschoten in Dallas. Wat ze dan doet is magnifiek

Geen categoriejul 11 2016, 14:00
Een fantastisch hartverwarmende daad van een ontzettend lief meisje.
Politieagenten uit Detroit kregen onlangs een geweldig verjaardagscadeau. Een 9-jarig meisje besloot namelijk om haar verjaardagsgeld te gebruiken om de agenten te belonen voor hun trouwe dienst aan de maatschappij.
Samya McLaughlin had cadeau's voor zichzelf kunnen kopen, en niemand had haar dat kwalijk genomen. Toen ze zag wat er in Dallas gebeurde, waar een zwarte nationalist vijf agenten doodschoot, besloot ze om iets heel anders te doen. En zo kwam ze onlangs met pakketjes opdagen bij een lokaal politiebureau in Detroit. In de pakketjes zat een heerlijke lunch voor de agenten.
"Ik dacht dat ik de politieagenten iets te eten moest geven," zegt Samya zelf, "omdat ik ze wil laten zien dat ik ze steun en om ze te bedanken voor hun belangrijke werk."
[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/07/751808995220922370_-cCkocWCGLJYtPPf.mp4"][/video]
Zoals je je ongetwijfeld kunt voorstellen waren de agenten maar wat blij met Samya.
https://twitter.com/JasonScottWWJ/status/751794423323852801?ref_src=twsrc%5Etfw
Zo speldden ze haar onder meer een sheriff-symbool op, zodat ze begreep dat het bureau haar nu geadopteerd had als één van hen.
Oh, en het mooiste van alles? Samya liet weten dat ze de Black Lives Matter-beweging achterlijk vindt. All lives matter, zei ze, blank, zwart, agent, burger, het maakt niet uit. Iedereen doet er toe.
[caption id="attachment_142441" align="aligncenter" width="741"]Screenshot NPO. De Amerikaanse Samya staat gelukkig heel anders in het leven dan onze eigen zwarte nationalist Sylvana Simons, die elke blanke als een racist ziet. Screenshot NPO. De Amerikaanse Samya staat gelukkig heel anders in het leven dan onze eigen zwarte nationalist Sylvana Simons, die elke blanke als een racist ziet.[/caption]
Daar kan onze eigen zwarte nationalist, ik heb het natuurlijk over Sylvana Simons, nog iets van leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten