Aan Hamas-gelinkte moslimgroep CAIR: 'Het weigeren van vluchtelingen staat gelijk aan slavernij!'

Aan Hamas-gelinkte moslimgroep CAIR: 'Het weigeren van vluchtelingen staat gelijk aan slavernij!'

Dan ben je dus echt niet helemaal lekker.

De moslimactivisiten van CAIR -- een Amerikaanse moslimgroep -- gaan steeds verder in hun oppositie tegen Donald Trump. De idioten, die er vooral om bekend staan dat ze gelieerd zijn aan Hamas en dus bijzonder graag willen dat Israël van de aardbodem geveegd wordt, beweren nu namelijk dat het weigeren van vluchtelingen uit de islamitische wereld gelijk staat aan... het herinvoeren van de slavernij.

Nee, dat is geen grap. Dat is echt wat CAIR-directeur Nihad Awad onlangs beweerde. Voor de goede orde vergeleek hij het ook even met het afschaffen van het kiesrecht voor vrouwen.

Wat dat te maken heeft met het weren van vluchtelingen begrijpt verder helemaal niemand, maar Awad wil Trump natuurlijk zo slecht mogelijk afschilderen en haalt dus elk flutargument van stal om dat te doen. Dat hij zichzelf daarbij voor gek zet én echte feministen misbruikt is hem blijkbaar om het even.

En Awad was nog niet klaar. Volgens hem is de muur die Trump wil bouwen een "multi-miljarden monument ter meerdere eer en glorie van racisme." Jawel: Amerikanen die niet willen dat er nog eens 15 miljoen illegale immigranten over de grens met Mexico naar hun land komen zijn dus gewoon vuile racisten. Een soort van neo-nazi's, eigenlijk.

Opmerkelijk genoeg is Trump nog maar vijf dagen president, maar politiekcorrect, multicultureel links heeft hem nú al voor van alles en nog wat uitgescholden. Hij wordt stelselmatig weggezet als een racist, een fascist, een moslimhater en, oh ja, ook nog eens als een vrouwenhater pur sang. Het zijn termen die rechts nooit en te nimmer over links mag gebruiken -- wee je gebeente als je het wel doet, voor je het weet word je weggezet als 'nepnieuwssite' -- maar voor links gelden blijkbaar heel andere regels. Zij mogen iedereen en alles dat ook maar een beetje rechts aan doet helemaal kapotmaken, maar we mogen vooral niet terugslaan. Dan zijn we namelijk een stel vuile neo-nazi's.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties