Aanstellerige Kuzu huilt over RTL-programma: ze criminaliseren me!

Geen categoriedec 15 2016, 6:00
"Wat heeft het oprichten van DENK te maken met 9/11 of de mislukte coup RTL 5?"
Haha! Tunahan Kuzu bewijst maar weer eens helemaal van het padje te zijn. De DENK-leider ziet namelijk een samenzwering in het programma Lekker Slim, van RTL.
Wat heeft het oprichten van DENK te maken met 9/11 of de mislukte coup RTL 5?
[caption id="attachment_154397" align="aligncenter" width="720"]Tunahan Kuzu huilt: RTL criminaliseert me! Tunahan Kuzu huilt: RTL criminaliseert me![/caption]
"Het programma #lekkerslim criminaliseert even voor heel Nederland mijn persoon," huilt ons favoriete beroepsslachtoffer (na Sylvana Simons natuurlijk), "door me in hetzelfde rijtje op te nemen als de leider van 9/11 en de aanstichter van de coup in Turkije..." Daar voegt hij aan toe: "Als we het over beeldvorming hebben..."
Natuurlijk deed het prrogramma dat helemaal niet. Ze toonden gewoon een foto van Kuzu en vroegen kandidaten of ze wisten wie hij was. Het is een onschuldige vraag... maar omdat zijn uiterlijk duidelijk Turks is moeten ze er andere zaken bij betrekken waarbij ofwel Turken (de coup), danwel Arabieren betrokken waren (9/11). Nu hadden ze ongetwijfeld wel andere positieve voorbeelden willen gebruiken, maar helaas zijn daar er bepaald niet veel voorhanden van.
Begrijpt Kuzu dat dan niet? Natuurlijk wel. Hij wil gewoon weer eens lekker janken. Hij heeft immers maar één talking point en argument: ze haten me, ik word gediscrimineerd. Dat verhaal hangt hij steeds weer op, ook als het helemaal nergens op slaat.
Niet zo zeuren, Tunahan. Dit soort dingen horen erbij. En het politiekcorrecte RTL kennende bedoelden ze er helemaal niets mee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten