Ach wat zielig! Jihadiste huilt: "Ik wil niet in een Syrische cel bevallen, laat me terugkomen naar Nederland!"

Ach wat zielig! Jihadiste huilt:  "Ik wil niet in een Syrische cel bevallen, laat me terugkomen naar Nederland!"

Uh nee. Ga maar lekker daar in de gevangenis zitten. Dat is precies wat je verdient.

De 23-jarige 'Nederlandse' jihadiste Ilham is zwanger van Bilal, haar net zo radicale echtgenoot. Het jihadistische echtpaar verhuisde jaren geleden naar het radicaal-islamistische kalifaat van ISIS. Maar nu dat ze zwanger is wil Ilham opeens terug naar Nederland.

In een ongelooflijk (want: zo hypocriet dat je het bijna niet gelooft dat het AD haar woorden integraal heeft gepubliceerd) interview met het Algemeen Dagblad huilt Ilham tranen met tuiten over haar lot. Ze heeft het allemaal niet zo bedoeld! Ze zat gewoon thuis! Ze wil terug naar Nederland, want in een Syrische cel bevallen wil ze écht niet! Ze erkent dat ze "foute dingen" gedaan heeft." En ze vertrok zogenaamd 'vrijwillig' met haar man uit Raqqa, dus zo slecht is ze niet. Toch?

Toch?!

Het is echt een ziekelijk verhaal omdat deze gek werkelijk denkt dat wij Nederlanders in haar huilverhalen trappen. Nou, Ilham, laat ik je even uit die droom helpen: dat doen we niet eens bijna. We weten maar al te goed dat jij en je man genocideplegers zijn. Dat jullie je radicale denkbeelden met geweld hebben willen implementeren. En dat je nu alleen maar 'terug naar Nederland' wil omdat dat achterlijke kalifaat van je nagenoeg van de aardbodem geveegd is. Het enige waar jij en die knettergekke man van je spijt van hebben is dat je aan de verliezende kant hebt gevochten. Lees dit maar:

"Toen begonnen de bombardementen. Om de zes minuten werd een mortiergranaat afgevuurd. Op een gegeven moment was er van Raqqa niets over. Mensen lagen in het puin, ziekenhuizen zaten vol gewonde mensen."

Toen besloot het jihadistische stel om Raqqa te verlaten. Dus toen ze zélf aangevallen werden. Het werd ze gewoon te heet onder de voeten. Oh ja, dát en omdat Bilaltje het niet fijn vond dat ISIS buitenlandse (lees: niet-Syrische) jihadisten "steeds slechter" begon te behandelen:

"Mijn man vertelde dat er dingen gebeurden waarmee hij het oneens was. Hij zei: er wordt veel onrecht aangedaan, maar jij ziet veel niet, want je zit altijd thuis."

Dat ISIS hele horden christenen, yazidi's en sjiieten over de kling heeft gejaagd zat Bilal helemaal niet dwars, maar dat hij en zijn vrienden niet vriendelijk behandeld werden door hun moordende collega's was een probleem. Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was.

Ik zou zeggen: veel plezier in die Syrische cel, Ilham. Zoek het maar uit, radicale, terroristische, genocide plegende mafketel die je bent.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties