Achterlijke Millennials maken tulpen kapot in jacht naar 'de perfectie selfie'

Achterlijke Millennials maken tulpen kapot in jacht naar 'de perfectie selfie'

Je wordt er toch moe van?

Ja, ik ben zelf een Millennial, maar manneman, wat zijn we soms toch een pokkegeneratie. Die Gen Z, die na ons komt, is eigenlijk gewoon veel beter (én leuker).

Op de foto in de tweet zie je dat allerlei Millennials samen met hun jonge kroost tulpenvelden inlopen om daar heerlijk foto's te nemen. Op zich natuurlijk hartstikke leuk: de foto's zullen ongetwijfeld schitterend zijn. Maar er is wel een probleemje: doordat ze door de velden lopen maken ze talloze tulpen kapot. Dit terwijl die tulpen verkocht moeten worden.

Tulpenman Simon Pennings legt uit aan CNN:

"Ze lopen over het hele veld en beschadigen heel veel tulpen. Vorig jaar liepen er maar liefst 200 mensen door één veld van me. Sommige van onze velden liggen dichtbij de snelweg, waardoor er de hele dag door mensen in onze velden rondlopen, van 's morgens tien uur tot s'avonds negen uur."

Omdat hij flink wat velden heeft concludeert Pennings dat er dagelijks duizenden mensen ongevraagd en ongewenst door zijn tulpen hollen. En dat alleen maar omdat ze graag een foto willen maken van zichzelf (en hun kinderen).

En raad eens wie zich hier eerst en vooral schuldig aan maken? Juist, Millennials. Alleen díé zijn zo egoïstisch en narcistisch dat ze maar wat graag de tulpen van ondernemers vernielen voor een Instagram-selfie.

Lees meer over:
Binnenland Economie Millennials

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties