AFGRIJSELIJKE VIDEO: Syriër hakt midden op straat met katana een man aan stukken

Geen categorieaug 01 2019, 19:00
De Duitse stad Stuttgart is vandaag opgeschrikt door een afschuwelijke moord: een Syriër met een katana heeft zijn 36-jarige huisgenoot midden op straat om het leven gebracht door hem tientallen keren te steken en aan flarden te scheuren. De video's van het incident zijn afgrijselijk. Dus: [icon name="exclamation-triangle" class=""] waarschuwing: kijken op eigen risico. [icon name="exclamation-triangle" class=""]
[video width="1280" height="720" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/08/syrie-zwaard-kill.mp4"][/video]
De Duitse stad Stuttgart is vandaag het decor geworden van een afschuwelijke aanslag. Een Syrische man heeft zijn 36-jarige huisgenoot om het leven gebracht met een katana - een Japans zwaard - of iets dat daar zeer sterke overeenkomsten mee toont. Beelden laten zien hoe de man keer op keer gestoken wordt en bijna letterlijk in mootjes gehakt door de agressieve Midden-Oosteniër. Pogingen van de omstanders om het slachtoffer te redden falen: de man sterft ter plekke.

"A Kazakh man has been hacked to death in broad daylight in the middle of a German street with a 'samurai sword', police said.

The dead man's Syrian roommate was arrested after the 36-year-old victim was repeatedly stabbed in Stuttgart yesterday in front of horrified onlookers.

Authorities confirmed a man was killed in the road in the German city Fasanenhof district with a 'sword-like object' that looked like a samurai weapon.

Screaming witnesses tried in vain to save the man as he was hacked at by his attacker, but he died at the scene."

Het enige lichtpuntje is dat de Syrische dader inmiddels ingerekend is, en op basis van de afgrijselijke video vermoedelijk snel veroordeeld kan worden voor deze nare daad. Of deze katana-zwaaiende psychopaat verder nog verbonden was aan een club als ISIS of al-Qaeda, is ook niet bekend.
Het is niet voor het eerst dat Stuttgart te maken krijgt met terreur. Afgelopen december moest de politie uitrukken om op de plaatselijke luchthaven islamistische terroristen te arresteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten