Boerkabuddies krijgen steun van ISIS: dreigen Nederlandse kerken op te blazen vanwege boerkaverbod

Geen categorieaug 02 2019, 8:00
Wat een geluk voor lieden als Tunahan Kuzu, Sylvana Simons en Peter R. de Vries! Niet langer staan ze alleen tegen het boerkaverbod met hun geroeptoeter. Ze krijgen ondersteuning van niemand minder dan terreurorganisatie ISIS, die via propagandaposters dreigt om Nederland kapot te maken - het blijkt namelijk dat de gewelddadige jihadisten ook al niet zo'n fan zijn van het fonkelnieuwe boerkaverbod. Nou ja zeg, wie had dat nou gedacht?!
EA6b-yYX4BgzJ4a
"We zijn gekomen om jullie af te slachten en de kuffar (ongelovige) uit te roeien.. de terreur is nu hier #Nederland", aldus de fijne nieuwe boodschap van ISIS-propagandaunit 'Greenb1rds', die via social media en geheime chatkanalen de volgelingen van het gevallen kalifaat probeert aan te sporen om zoveel mogelijk aanslagen te plegen in Europa. Meestal richten de haatzaaiers zich op het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk, maar sinds het boerkaverbod in Nederland van kracht is staat ook ons land hoog op het lijstje van de groene ISIS-vogels.
Als het aan de terreurfans ligt, zo vertellen ze via hun propaganda, dan sturen ze mannen in camouflagepakken naar onze kerken. Om de boel op te blazen en een heleboel mensen dood te schieten. Want ja: als land mag je niet verbieden om gezichtsbedekking te dragen. Doe je dat wel dan verdient zo'n stomme rotkerk het zeker om opgeblazen te worden, aldus de onvolprezen logica van ISIS. Sukkels.
De poster werd ontdekt door het eenmans-spionnenleger Azazel van den Berg, die ook al zoveel andere ISIS-dreigingen blootlegde. Hij schrijft over de poster, en over de man die hem online zette:

"Dit zegt meer dan genoeg Nederland, Dit bericht is gezet door de GreenB1rds waarvan een Pro IS persoon uit Maastricht nu in de gevangenis zit.

Vitus kerk in Hilversum bedreigd met een aanslag door de aanhangers van de Engels / Nederlands pro IS platform GreenB1rds, waarvan een man uit Maastricht die belangrijk voor ze is, zijn hechtenis met 3 maanden heeft zien verlengen."

Laten we hopen dat de politie dus waakzaam is. Niet alleen tegen boerka's, maar ook tegen ISIS-mafklappers die het wel leuk lijkt om christelijke gebouwen op te blazen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten