Agent houdt automobilist aan en dwingt hem om te knielen. Dan snapt zijn vriendin wat er aan de hand is

Geen categorieaug 01 2016, 17:00
De aanhouding loopt helemaal uit de hand, maar dan doet hij dit.
Wie wordt door de politie wordt aangehouden tijdens het rijden, kan maar beter doen wat de agent zegt. Dat geldt al helemaal voor automobilisten in Amerika, waar de politie een heel stuk strenger is dan hier. Dat een aanhouding soms een verrassende wending kan nemen, bewijst deze video. Een agent houdt een auto zonder duidelijke reden aan, en dwingt de bestuurder en diens vriendin om uit te stappen. Eerst wordt hij grondig gefouilleerd.
Schermafbeelding 2016-08-01 om 16.33.18
Kennelijk is de norse agent nog niet tevreden. Hij vraagt de automobilist om op zijn knieën op de grond te gaan zitten, zonder aanwijsbare reden. Dan wil de agent een foto nemen van de bestuurder en de bijrijder. Hij pakt zijn camera, en vraagt de bijrijdster om voor haar vriend te gaan staan zodat de agent een foto van ze kan maken. De hele gang van zaken is totaal bizar en slaat helemaal nergens op. De vrouw is duidelijk in de war, maar wanneer haar vriend opeens een ring tevoorschijn haalt, vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!
Schermafbeelding 2016-08-01 om 16.31.49
Wat een hartverwarmende actie van deze agent! Zo'n nep-aanhouding is wel een heel originele manier om je vriendin ten huwelijk te vragen. Gelukkig zegt de verraste vriendin direct 'ja' op het aanzoek. Een onbegrijpelijke aanhouding blijkt een prachtig moment om nooit te vergeten!
https://www.youtube.com/watch?v=-7ti__Sfr5w
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten