Al Qaeda is weer actief: terreurtijdschrift geeft tips om wereldwijd treinen te laten ontsporen!

Al Qaeda is weer actief: terreurtijdschrift geeft tips om wereldwijd treinen te laten ontsporen!

In hun tijdschrift geeft de islamitische terreurorganisatie Al Qaeda tips aan terroristen wereldwijd.

In het blaadje, 'Inspire', geeft Al Qaeda deze keer weer gruwelijke aanwijzingen aan moslims die aanslagen willen plegen in het Westen.
Volgens de VTM staan in deze editie van het terreurblad tips voor het laten ontsporen van treinen! De inspirerende artikelen in het Al Qaeda lijfblad zijn erop gericht zoveel mogelijk slachtoffers te maken. En dat lukt waarschijnlijk wel door een trein te laten ontsporen. Wat een zieke geesten.

De titel van de zeventiende editie van 'Inspire' heeft de titel Train Derail Operations meegekregen. En zoals we weten zijn veel moslimterroristen nogal van het doe-het-zelven als het om bommen gaat. Zo staat er in deze 'Inspire' een beschrijving van een zelfbouw apparaatje waarmee Al Qaeda aanhangers zelf een trein kunnen laten ontploffen.

Via de sociale media app Telegram stuurde Al Qaeda alvast een trailer in de rondte. Daarin wordt duidelijk dat ze het vooral op de Verenigde Staten gemunt hebben. Het land wordt vaak genoemd in de propagandafilm. In Amerika ligt ongeveer 160.000 kilometer spoor.

Al Qaeda wordt steeds actiever de laatste tijd. Vooral op de sociale media weet de terreurgroep haar aanhangers wereldwijd te bereiken. Via media en het verfoeilijke tijdschrift 'Inspire' worden de meest gruwelijke ideeën verspreid. In een wereld waarin satellieten bijna met je mee kunnen lezen als je de krant leest op de wc, zou er toch een manier moeten zijn om die accounts te stoppen en zo'n blaadje uit te bannen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties