Als deze jongen een geweldig meisje ontmoet op Tinder, ontstaat een ware liefde. Maar wat ze vervolgens afspreken, is pas echt gaaf

Als deze jongen een geweldig meisje ontmoet op Tinder, ontstaat een ware liefde. Maar wat ze vervolgens afspreken, is pas echt gaaf

Deze twee Tinder-tortelduifjes kunnen hun geluk niet op!

Toen Thomas Gallagher zich verveelde op een zakenreis en zijn telefoon bij de hand had, besloot hij iets te doen wat hij normaalgesproken eigenlijk nooit doet: de dating-app Tinder gebruiken.

Tijdens het 'swipen' kwam hij ineens een leuk meisje met grappige reisfoto's tegen. Uit nieuwsgierigheid sprak hij haar aan.

Dat meisje heette Grace, en zo begon het allemaal:

"We ontmoetten elkaar zoals alle andere Tinderaars. Behalve dat ik geen shirtloze selfies had, en zij niet probeerde de camera te zoenen."

Reizen bleek een gezamenlijke passie. Voor zijn werk moet Thomas bijvoorbeeld ook vaak op en neer naar China. Een uitdaging was daardoor snel geboren: half grappend stelde Thomas toen iets voor. Als zij hem zou meenemen naar Nieuw-Zeeland, dan zou hij haar een keer China laten zien:

55facfc22000002500242605Tot z'n grote verbazing zei Grace ja. Het ging dus echt gebeuren, ondanks dat ze elkaar nog nooit hadden ontmoet. Daar kwam echter snel verandering in toen ze een maand later elkaar ontmoetten in Chicago:

"Ze kwam terug van zwemmen en ik droeg een trui die te klein was, zoals ze me later vertelde."

De vonk sprong gelukkig ook in het echte leven over, en de twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Elk weekend komen ze elkaar bezoeken en brengen zoveel mogelijk tijd met elkaar door. En toen kwam de langverwachte dag om de uitdaging uit te voeren: met z'n tweeën naar China:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Chicago-To-China-SD.mp4"][/video]
.

"Nee, ik heb haar niet uit een brandend gebouw gered bij wijze van introductie. Maar de rest van ons verhaal maakt dat ruimschoots goed!"

Zeker, zeker! Wat de dolverliefde Thomas en Grace hierna gaan doen? Met z'n tweeën naar Nieuw-Zeeland, natuurlijk!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
China Reizen liefde Tinder

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties