Als je een swingend ijsje bestelt bij deze jonglerende ijscoman, krijg je pas écht waar voor je geld

Als je een swingend ijsje bestelt bij deze jonglerende ijscoman, krijg je pas écht waar voor je geld

Wie zei er eigenlijk dat ijsjes er alleen zijn om op te eten?

Wie heeft er eigenlijk bedacht dat ijs uitsluitend bedoeld is om op te eten? Natuurlijk: uiteraard is - en zeker met de warme dagen die we in Nederland nu doormaken - een ijsje altijd een lekkere verkoeling en versnapering. Maar een ijsje geeft nog veel meer potentieel. Zeker schepijs.

Deze ijscoman ontdekte namelijk dat het serveren van een ijs helemaal geen saai werk hoeft te zijn. Sterker nog: je kan er een hele voorstelling van maken om de mensen al te vermaken nog vóór dat ze hun vanilla-met-aardbeien of chocolate-met-een-wafel in handen krijgen.

Even scheppen, even gooien, even nog een keer gooien en hop: je ijsje is klaar!

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/518914735_2.mp4"][/video]
.

Deze geniale ijscoman doet het allemaal zonder enige zichtbare moeite. Wie zou er wel eens wat willen bestellen bij deze jongleerder?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
winkels ijs jongleren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer