Als papa terugkomt van een reis van zes maanden rennen haar kleine beentjes op hem af. En dan...

Als papa terugkomt van een reis van zes maanden rennen haar kleine beentjes op hem af. En dan...

Welkom thuis papa.

Een schitterend verhaal - en een nog mooiere video - uit Amerika: een soldaat, Randy, heeft maar liefst zes maandenlang in Koeweit, gediend, het bekende Arabische golfstaatje dat in de jaren '90 binnengevallen werd door Irak, waarna Amerika de Eerste Golfoorlog begon om het land te bevrijden.

Hoewel Randy het een eer vindt om zijn land te dienen is het erg moeilijk om het zo lang zonder zijn gezin te moeten doen. De reden? Hij heeft niet alleen een vrouw die heel van hem houdt, maar ook een 2,5-jarig dochtertje dat graag wil dat haar vader 24 uur per dag en 7 dagen per week bij haar is.

Hieronder de video van wat er gebeurde toen Randy onlangs terug naar huis kwam. Helaas mocht hij maar twee weken blijven, waarna hij weer terug moest naar Koeweit, maar die twee weken waren van grote waarde; niet in de laatste plaats voor Randy's jonge dochtertje die zichzelf niet kon bedwingen toen ze haar vader zag.

[video width="270" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/U.S.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties