Altijd aan het werk: Geert Wilders geniet van de zon in Italië - maar vakantie zit er niet in

Geen categoriesep 01 2017, 18:21
Ook politici zijn weleens toe aan vakantie, maar Geert Wilders lijkt het daar te druk voor te hebben: hij verblijft bij het prachtige Como-meer, maar moet morgen weer aan de slag bij een conferentie over de toekomst van Europa.
De meeste politici gebruiken het zomerreces om lekker uit te rusten, maar Geert Wilders zit nooit stil. Hij had een druk programma en gaf lezingen in de Verenigde Staten. Je zou zeggen dat hij inmiddels wel toe is aan vakantie, maar dat is niet het geval. De foto's die hij op Twitter zet doen vermoeden dat Wilders lekker aan het uitrusten is in Italië, maar ook daar heeft hij werk te doen: morgen spreekt hij op een conferentie over de toekomst van Europa.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/903619866522996736
Bellissimo, prachtig, schrijft Wilders op Twitter. Maar morgenochtend moet hij weer aan de bak: hij spreekt in een forum samen met de bekende Britse historicus Niall Ferguson over "the Europe we want". Wat Wilders betreft is dat een Europa zonder immigratie, zonder EU en zonder islam. De PVV vindt dat Nederland en Europa moeten de-islamiseren, onder meer door in te zetten op remigratie van hier wonende moslims en het sluiten van de grenzen. Alleen zo kan Nederland Nederland blijven, meent Wilders.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/903548924006461440
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten