Knipsel 15

Alweer politicus in elkaar gezakt in Tweede Kamer! GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee tijdens vergadering plotseling onwel

Geen categoriemei 26 2020, 18:00
In de video van de vergadering valt te zien hoe Van der Lee bij het spreekgestoelte wat wazig en afwezig voor zich uit begint te staren. Al vrij snel zien we, net als de omstanders, hem wankelen. En nog voor de mensen bij hem zijn, valt hij zomaar om. De 55-jarige man wordt snel weer overeind geholpen. De vergadering wordt geschorst en even later weet hij de zaal te verlaten. Ik wens hem veel sterkte en beterschap!
Opvallend is dat men, hoewel goed bedoeld natuurlijk, zo snel op hem afstapt. Het risico op het coronavirus is daar natuurlijk net zo aanwezig als elders in het land. En ik snap dat men waarschijnlijk vanuit een reflex reageerde en op dat moment denkt: 'nood breekt wet'. Prima hoor, maar wat als de oorzaak voor het in elkaar zakken corona gerelateerd blijkt te zijn? Kamervoorzitter Arib en diverse andere hoge functionarissen gaan direct daarna weer over op de orde van de dag namelijk. Hopelijk zijn zij verder wel voorzichtig geweest vandaag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten