Amber Heard: 'Ik houd nog steeds van Johnny Depp en wil hem geen schade berokkenen'

Geen categoriejun 02 2016, 21:00
Misschien had ze dat moeten bedenken voordat ze hem van mishandeling beschuldigde?
De ruzie tussen Amber Heard en Johnny Depp blijft de gemoederen bezighouden. Eerder liep het huwelijk tussen de twee Hollywood-sterren spaak. Al snel werd bekend dat Amber een scheiding had aangevraagd op basis van 'onverenigbare verschillen.'
[caption id="attachment_139476" align="aligncenter" width="545"]R S (bron: Flickr) R S (bron: Flickr)[/caption]
Omdat die term nogal nietszeggend is gingen journalisten graven. Wat was er nou precies aan de hand?
Nou, wat toen boven kwam drijven was behoorlijk schokkend. Volgens Amber heeft Johnny haar namelijk meerdere malen mishandeld. Uiteindelijk zou ze zelfs gevreesd hebben voor haar leven. Als bewijs toonde ze schokkende foto's van zichzelf met een zwaar gehavend gezicht. Het was duidelijk dat er in ieder geval iets gebeurd was, de enige vraag was of Johnny daar verantwoordelijk voor was of niet.
https://www.instagram.com/p/BEI083XuF6P/?taken-by=amberheard_&hl=en
Het bleef even stil rond het kamp van de acteur, maar uiteindelijk reageerde een goede vriend van Depp dan toch. Hij stelde dat Amber een "manipulerend kreng" is dat vooral goed is in het uitgeven van Depp's geld. Zo zou ze $44.000 per maand uitgeven terwijl ze maar $10.000 verdient per maand. Dat is inderdaad wel een probleem. Depp ontkende de beschuldigingen zelf ook.
[caption id="attachment_139477" align="aligncenter" width="614"]Michael Mayer (bron: Flickr). Het lachen is <a href=Johnny Depp ondertussen ongetwijfeld vergaan." width="614" height="409" /> Michael Mayer (bron: Flickr). Het lachen is Johnny Depp ondertussen ongetwijfeld vergaan.[/caption]
Amber pikte dat op haar beurt niet. Recentelijk liet ze een verklaring uitgaan waarin ze de aantijgingen van Depp's vrienden ontkent en nogmaals stelt dat Depp haar wel degelijk mishandeld heeft. Ze werd daarin gesteund door Raquel Rose Pennington, de buurvrouw van het stel die ook al dertien jaar een goede vriendin is van Amber. Deze Raquel stelt onder meer dat ze zelf gezien en gehoord heeft dat Depp Amber bedreigde en dat hij daarbij een wijnfles hanteerde alsof het een honkbalknuppel was.
https://www.instagram.com/p/_1JO6pOFzy/?taken-by=amberheard_&hl=en
Bijzonder schokkend allemaal: de ruzie is duidelijk uit de klauwen gelopen. Opmerkelijk genoeg komt Amber nu opeens met de verklaring dat ze dat maar wat vervelend vindt en slechts het beste met Depp voor heeft:

Amber Heard is not going through with her promise to belatedly file a police report ... because she says she still loves Johnny Depp and "doesn't want to bury him" ... so say sources connected with Amber.

Amber's advocaat liet eerder weten dat ze officieel aangifte zou doen tegen Depp wat natuurlijk kan uitdraaien op een strafzaak: de staat tegen Johnny Depp. De actrice zegt nu zelf dat ze dat niet van plan is omdat ze hem niet nog ernstiger in de problemen wil brengen.
https://www.instagram.com/p/_wSSioOF0I/?taken-by=amberheard_&hl=en
De vraag dringt zich dan natuurlijk op: waarom niet? Als hij je echt mishandeld heeft is het toch volkomen terecht dat hij zich uiteindelijk voor een rechter zal moeten verantwoorden? Dat is sowieso belangrijk, maar zeker in zijn geval: hij vervult immers een voorbeeldfunctie.
[caption id="attachment_139478" align="aligncenter" width="489"]Andy Templeton (bron: Flickr) Andy Templeton (bron: Flickr)[/caption]
Of durft Amber die strijd niet aan omdat haar zaak wellicht toch wat minder degelijk is dan ze doet voorkomen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten