Ambtenaar van Lodewijk Asscher vergelijkt Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgun met GeenStijl

Geen categoriesep 12 2016, 12:00
Volgens politiekcorrect en multicultuur-verheerlijkend is het bedreigen van kritische raadsleden net zo erg als... rechts zijn.
Je zou denken dat het sarcastisch bedoeld is, maar helaas, niets is minder waar. Deze idiote ambtenaar van Lodewijk Asscher vindt écht dat GeenStijl te vergelijken is met de Nederturkse dreigvlogger Ismail Ilgun:
https://twitter.com/Gorrit7hooven/status/775199614945361920
UPDATE: meneer heeft zijn tweet verwijderd.
https://twitter.com/BartNijman/status/775240739248828416
Jammer genoeg voor hem hadden wij al een screenshot genomen:
screen-shot-2016-09-12-at-10-35-54
Knettergek, natuurlijk. Ja, GeenStijl is kritisch en soms erg recht voor zijn raap, maar je kunt de roze website natuurlijk absoluut niet vergelijken met een Nederturkse dreigvlogger die het volkomen normaal vindt om kritische raadsleden te bedreigen.
[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]
Volgens deze geesteszieke ambtenaar zijn de twee echter stiekem hetzelfde! Want de ene is een dreigtokkie, en de andere is kritisch over de multiculturele samenleving. Blijkbaar is dat laatste een doodzonde een doodzonde in de ogen van de ambtenarij.
Het ergste hiervan is natuurlijk dat zo'n figuur betaald worden met onze belastingcenten. Wij werken elke dag weer keihard om deze mafketel in staat te stellen om dit soort idioterie te spuiten op Twitter.
Beste minister Asscher, lees je mee? Zo ja, kun je deze vent onmiddellijk de wacht aanzetten?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten