Nederturkse tuigvlogger bedreigt raadslid Zaandam terwijl een cameraploeg van omroep NH naast haar staat

De Nederturkse tuigvlogger Ismail Ilgun heeft het Zaanse raadslid Juliëtte Rot zondagmiddag voor de ogen van een camerateam van omroep NH bedreigd.

Ilgun is een bijzonder vervelend mannetje. Samen met een stel andere niet-geïntegreerde allochtonen terroriseert hij de wijk Poelenburg al maanden. Normaal gesproken zou zo’n groep geteisem dat stiekem doen, maar dat geldt niet voor deze Nederturk en zijn vrienden: zij doen het publiekelijk en filmen hun daden zelfs. Vervolgens zetten ze de beelden op YouTube, waardoor ze goed geld verdienen met hun hooliganisme.

Rot heeft zich meerdere malen uitgesproken tegen deze groep straatterroristen, wat haar nu duur komt te staan. Toen ze gisteren geïnterviewd werd door regionale omroep NH stapte Ilgun namelijk uit een Audi, waarna hij Rot publiekelijk bedreigde.

De vlogger Ilgun, die bekendheid en geld verwierf met het op Youtube plaatsen van video’s waarop vooral Turks-Nederlandse mannen zich misdragen, sprong uit een Audi en begon het raadslid te filmen en ervan te beschuldigen dat het raadslid de vloggers ’zwart probeerde te maken’. Rot: „Ze zeiden “we weten je te vinden”, dan kan ik verwachten dat er iets gebeurt.”

Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!
Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag!

Rot zegt dat ze “niet zo snel van mijn stuk gebracht” is, maar natuurlijk heeft ze toch aangifte gedaan. “De burgemeester heeft mensen opgeroepen aangifte te doen als er iets gebeurt. Ik dacht: ‘Laat ik maar een brave burger zijn’.”

Gelijk heeft ze. Dit gedrag van de Nederturkse straatterrorist is namelijk volstrekt onacceptabel. Deze idioot moet vast worden gezet, en dat kan alleen als er mensen zijn met de moed om aangifte tegen hem te doen. Laat het OM er maar naar kijken: als hij de wet aan zijn laars heeft gelapt — en ja, mensen bedreigen is mogelijk in strijd met de wet — moet hij zo hard mogelijk worden aangepakt.

Overigens zijn dit soort Nederturkjes feitelijk natuurlijk eersteklas watjes. Ze moesten dit eens in Turkije proberen. Daar weten ze wel raad met dit tuig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Wim

  Dit tuig pleurt echt niet vanzelf op meneer Rutte ,je zult ze er uit moeten schoppen. Maar die steen zou bij Rutte ook nooit naar boven komen

  1. Anna

   Bromsnor. Al die nieuwe Gaza wijken in Nederland zijn niet meer te voorkomen. Syriërs hebben een bloedhekel aan ongelovigen en Joden.

  2. Anna

   Wim. Mark Rutte roeptoetert alleen maar wat Wilders en Sarkozy al hebben gezegd. Rutte doet verder niks wat de EUelite hem niet opdraagt.

 2. Bromsnor

  Er komen steeds meer wijken bij in Nederland waar de “nieuwe Nederlanders” de straat beheersen en zich vaak agressief opstellen naar de politie en autochtone bewoners.

  En de Nederlanders zwijgen en kijken toe hoe deze wijken steeds meer van hun worden overgenomen. Vaak verhuizen Nederlanders dan en trekken weg uit de wijk waardoor er weer een wijk ontstaat waar de politie haar gezag heeft verloren.

  Dit verschijnsel zien we in heel Noord/West Europa.

  De massale instroom (uit vooral islamitische landen) zal grote demografische gevolgen hebben voor Noord/West Europa. De autochtoon word door deze massale instroom langzamerhand vreemdeling in eigen land en de sociale cohesie word ook minder door de instroom. Helaas negeren de meeste media en de politieke elite deze grote demografische gevolgen voor Noord/West Europa.

  Schilderswijk wordt klein-Gaza: “Joden zijn sowieso niet welkom in onze wijk. Joden moet je doden!”
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/09/schilderswijk-wordt-klein-gaza-joden-zijn-sowieso-niet-welkom-in-onze-wijk-joden-moet-je-doden/

  1. poldi

   En weet je wat het ergste is Bromsnor, het feit dat Geert Wilders voor zijn “minder, minder, minder”-uitspraak in een politiek proces is verwikkeld.

  2. Anna

   Bromsnor. Al die nieuwe Gaza wijken in Nederland zijn niet meer te voorkomen. Syriërs hebben een bloedhekel aan ongelovigen en Joden.

 3. Anna

  Als moslim een raadslid bedreigen dat mag maar als oorspronkelijke Nederlander een shirt dragen met nazi symbool dat in de vuilnisbak wordt gekieperd dat mag niet. Dan kom je achter de tralies. Zo ver zijn we al gekomen.

 4. Anna

  In 2030 no-goareas in overvloed met dank aan laffe politici.

 5. Anna

  Voor minder, minder Marokkanen wacht je een heel groot proces. Als je tenminste Wilders heet.

 6. nienke

  Wilders moet voor de rechter verschijnen om het woordje minder minder maar dit tuig mag bakstenen gooien naar bussen, naar de politie, naar journalisten, en lacht de politie uit.
  Waarom niet een stelletje mariniers hier op loslaten, moet je kijken hoe deze laffe onbeschofte mirakels in hun broek doen van angst.
  De politie daar hebben ze schijt aan, ze weten donders goed dat onze politie niets anders mag doen dan praten met dit gajes.
  Een paar dagen het hele zooitje opsluiten met water en brood zal ze ook goed doen.
  Maar dan moet je links horen, onmiddellijk felle kritiek uit die hoek.
  Arme politie die zich moet laten kleineren door dit onbeschofte tuig..
  En zo ontstaan overal in Ned. dit soort onleefbare buurten voor de Ned. burgers.
  Tot iedereen er genoeg van krijgt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.