Amerikaanse zakenman zegt het lichaam van een draak te hebben gevonden. Eerlijk is eerlijk: het ziet er indrukwekkend uit

Amerikaanse zakenman zegt het lichaam van een draak te hebben gevonden. Eerlijk is eerlijk: het ziet er indrukwekkend uit

Een wel heel erg bijzonder verhaal van een man die zegt een draak te hebben gevonden.

Draken zijn al sinds mensenheugenis deel van de meest spannende verhalen, tv series en films. Maar tot nu waren ze alleen nog maar een mythe. Soms worden ze neergezet als aardig en zachtmoedig zoals in de meeste kinderfilms. Kijk maar naar Heksje Lilly. Maar soms zijn ze worden ze ook gebracht als kwaadaardig en behoorlijk angstaanjagend. Denk maar eens de film Game of Thrones. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het een fijne gedachte vind dat ze niet echt zijn, maar dit kon weleens gaan veranderen.

Geruchten dat deze mythe toch weleens waar kon zijn gaan rond sinds er een video is verschenen met wat lijkt, het levenloze lichaam van een draak. Blijkbaar werd dit schepsel gevonden door een Amerikaanse zakenman die was afgereisd naar een afgelegen eiland in de Stille Oceaan. Zodra hij de video plaatste, verspreidde het zich als een lopend vuurtje.

Hoe ontzettend cool dit ook is natuurlijk, het lijkt me allemaal toch niet echt. Er is zeer weinig informatie bekend vanuit betrouwbare bronnen. Er wordt gezegd dat de overblijfselen van het lichaam zijn meegenomen voor het testen door deskundigen. Maar er wordt niet bij verteld wie die deskundigen dan wel zijn.

Eerlijk is eerlijk: de beelden zien er werkelijk fantastisch uit. Als dit niet echt is, dan verdiend degene die dit heeft verzonnen een dikke pluim. Wat een knap kunstwerk is het geworden.

Op internet zijn inmiddels veel commentaren te lezen waarom dit niet echt zo zijn. Zo zegt een persoon op Reddit:

Draken hebben geen vier poten en vleugels. De voorpoten zouden zijn uitgegroeid tot vleugels. Net als bij een vleermuis.

De meeste mensen zijn er toch wel over uit dat dit niet echt kan zijn en dat draken toch echt een legende zullen blijven.

Toch wil ik er op wijzen, dat verschillende wezens die nu wij nu kennen en heel erg echt zijn, vroeger ook werden bestempeld als zijnde een mythe. Gorilla's, tijgers, reuze panda's en zelfs giraffes zijn hier voorbeelden van. Dus wie weet?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Draak man vindt draak

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer