Amsterdamse agente schoffeert iedereen, draagt hoofddoek vandaag alvast

Geen categoriemei 20 2017, 19:00
Op Twitter is zojuist ophef ontstaan over een tweet van het Amsterdamse PvdA-raadslid Sofyan Mbarki, die daarin zijn wijkagente prijst omdat ze een hoofddoek draagt vandaag.
Nee Sofyan, dat is geen prijzenswaardig gedrag. Ik kan een heel eind meekomen in allerlei meningen en visies. Ook op de visie hoe een moslima in dienst van de Amsterdamse politie er uit zou moeten zien. Maar wat hier gebeurt zorgt ervoor dat bij menigeen de hakken nog steviger in het zand komen te staan. Ik weet dat linkse provocateurs graag dwepen met begrippen als 'dialoog', 'verbinding' en nog meer van die zijige clichés. Welnu, die dialoog is door de actie van de Amsterdamse agente weer grotendeels afgebroken en de verbinding kan weer opnieuw beginnen.
Het is zo frappant dat het telkens de linkse broeders zijn die hun eigen idealen kapot maken door te provoceren of zelf te discrimineren. Vanmorgen schreef ik nog dat de politie in Rotterdam en Amsterdam kandidaten met een migratie-achtergrond voortrekt bij de selectie. Ik had toen niet durven denken dat het vandaag nog zo laag kon aflopen met de Amsterdamse politie. PvdA-raadslid Mbarki, zelf nota bene 'Trainer/Adviseur Diversiteit & Inclusie', zou toch beter moeten weten hoe je een boodschap overbrengt. Het is ondertussen alleen maar prachtig dat de linkse bende zelf continu de rest van Nederland tegen zich in het harnas jaagt.
Mbarki is blijkbaar niet slimmer, we schreven hier bij De Dagelijkse Standaard al eerder over zijn domme gedrag. Toen noemde hij de bijdragen van DENK en Artikel 1 'positief'. Artikel 1 bestond toen nog geen twee weken. (...)
Met de wijkagente zal een gesprek worden gevoerd, zegt de Amsterdamse korpsleiding. Ik hoop dat haar wordt duidelijk gemaakt dat dit gedrag onacceptabel is voor een wetsdienaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten