Amsterdamse agente schoffeert iedereen, draagt hoofddoek vandaag alvast

Amsterdamse agente schoffeert iedereen, draagt hoofddoek vandaag alvast

Op Twitter is zojuist ophef ontstaan over een tweet van het Amsterdamse PvdA-raadslid Sofyan Mbarki, die daarin zijn wijkagente prijst omdat ze een hoofddoek draagt vandaag.

Nee Sofyan, dat is geen prijzenswaardig gedrag. Ik kan een heel eind meekomen in allerlei meningen en visies. Ook op de visie hoe een moslima in dienst van de Amsterdamse politie er uit zou moeten zien. Maar wat hier gebeurt zorgt ervoor dat bij menigeen de hakken nog steviger in het zand komen te staan. Ik weet dat linkse provocateurs graag dwepen met begrippen als 'dialoog', 'verbinding' en nog meer van die zijige clichés. Welnu, die dialoog is door de actie van de Amsterdamse agente weer grotendeels afgebroken en de verbinding kan weer opnieuw beginnen.

Het is zo frappant dat het telkens de linkse broeders zijn die hun eigen idealen kapot maken door te provoceren of zelf te discrimineren. Vanmorgen schreef ik nog dat de politie in Rotterdam en Amsterdam kandidaten met een migratie-achtergrond voortrekt bij de selectie. Ik had toen niet durven denken dat het vandaag nog zo laag kon aflopen met de Amsterdamse politie. PvdA-raadslid Mbarki, zelf nota bene 'Trainer/Adviseur Diversiteit & Inclusie', zou toch beter moeten weten hoe je een boodschap overbrengt. Het is ondertussen alleen maar prachtig dat de linkse bende zelf continu de rest van Nederland tegen zich in het harnas jaagt.

Mbarki is blijkbaar niet slimmer, we schreven hier bij De Dagelijkse Standaard al eerder over zijn domme gedrag. Toen noemde hij de bijdragen van DENK en Artikel 1 'positief'. Artikel 1 bestond toen nog geen twee weken. (...)

Met de wijkagente zal een gesprek worden gevoerd, zegt de Amsterdamse korpsleiding. Ik hoop dat haar wordt duidelijk gemaakt dat dit gedrag onacceptabel is voor een wetsdienaar.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer