Anja Meulenbelt volledig doorgeslagen

Geen categoriefeb 09 2011, 23:01
Normaal gesproken schenk ik geen aandacht aan deze mevrouw, maar mevrouw Meulenbelt is nu zover doorgeslagen dat ik vrees voor haar geestelijke toestand. Kijk dat zij Israël haat, dat is dom, maar daar kan ik weinig aan veranderen, maar zij haat niet alleen het land, maar ook haar inwoners. En daarin gaat dit sujet ver. Zover zelfs dat zij de muzikanten van het Israëlische leger niet wil laten optreden in Nederland. Met de linksradicale lawaaidemonstratie willen deze links-extremisten verhinderen dat er mensen kunnen genieten van het Tsahal orkest.
De verzuurde links-extremiste meldt daar over op haar SP-blog
Het Israëlische orkest hoort niet in Nederland te zingen maar zich te verantwoorden bij het internationaal gerechtshof !!
Wij kunnen dit niet ongemerkt en zonder protest voorbij laten gaan!
We moeten onze verantwoordelijkheid nemen en tegengeluid laten horen!
Neem je eigen muziek instrument, potten, pannen en fluitjes mee en laat je horen tegen dit optreden van het bezettingsleger
.
Echt, gestoorder kan je het niet maken. Een orkest uit Israël grotendeels bestaande uit dienstplichtige militairen van 18 en 19 jarigen voor het gerechtshof willen slepen en het leven onmogelijk maken. Dan moet je echt een hele zieke geest zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten