Anne Fleur Dekker doet huiliehuilie: 'Ik veroordeel geweld écht wel!'

Anne Fleur Dekker doet huiliehuilie: 'Ik veroordeel geweld écht wel!'

Oh ja?

Ach kijk eens wat lief, Anne Fleur Dekker vindt het vre-se-lijk dat zij en de SP bekritiseerd worden omdat ze lekker aan het demonstreren waren in Hamburg tijdens de G20. Zoals iedereen weet grepen ANTIFA-gekken die gelegenheid aan om de Duitse stad te plunderen, in brand te steken, en te slopen.

Volgens Anne Fleur slaat het nérgens op dat zij daarmee in verband wordt gebracht. Echt niet!

Oh ja, ze veroordeelt het gebruik van geweld? Laten we eens kijken naar haar daadwerkelijke uitspraak. Die zegt namelijk alles.

“Ik moet wel zeggen dat de schade enorm is opgeblazen door de media. Ik praat het niet goed, ik keur geweld af. Het is geen slimme manier om actie te voeren, omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt. De media zullen dát oppikken. Maar niet alle activisten zijn gewelddadig. Er waren zaterdagavond tienduizenden vreedzame activisten op de been, maar daar hoor je niemand over.”

Eerst doet ze dus net alsof de schade best meevalt -- hullie van de media hebben het opgeblazen! -- wat enorme flauwekul is, vervolgens veroordeelt ze het dan toch maar even, waarna ze uitlegt waaróm ze dat doet. Niet omdat die hooligans de bezittingen van brave burgers kapot hebben gemaakt of de samenleving maar liefst 178 miljoen euro gekost hebben, maar omdat het geen slimme manier van actievoeren is, "omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt."

Wat een ge-wel-di-ge veroordeling zeg! Zo, die kunnen de relschoppers van ANTIFA in hun zak steken!

Of toch niet? Want mevrouw zei ook dat ze tóch solidair is met de relschoppers, want ja, ze delen nu eenmaal dezelfde linkse haatideologie he:

"Ja, natuurlijk. Daar baal ik wel van. Vooral omdat het feit dat veel activisten wel op een vreedzame manier hebben gedemonstreerd naar de achtergrond verdwijnt. Maar goed, zij hebben hun eigen actiemanier, dat is niet de onze. De consensus onder de activisten is wel dat we solidair staan met iedereen."

Ze staan "solidair met iedereen," dus ook met het linkse reltuig dat alles kort en klein heeft geslagen. Maar ondertussen roept ze wel lekker dat ze "geweld veroordeelt."

Wat een ongelooflijke hypocrisie en leugenachtigheid. Jammer genoeg voor Anne Fleur en haar vrienden trapt helemaal niemand daar in.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties