Antisemitische Arnoud van Doorn gaat los op joden: VVD'er Dilan Yesilgöz pakt hem aan

Antisemitische Arnoud van Doorn gaat los op joden: VVD'er Dilan Yesilgöz pakt hem aan

"Mag ik alsjeblieft 3 voorbeelden van die 'positieve bijdrage van de joodse gemeenschap aan Nederland?'," schrijft hij op Twitter.

Dat Arnoud van Doorn een totaal doorgeslagen gekkie is wisten we al langer. Maar nu maakt hij het wel héél erg bont. Tot voor kort deed hij immers in ieder geval nog zijn best om niet openlijk antisemitisch voor de dag te komen. Nou, blijkbaar vindt hij het niet langer noodzakelijk om de schijn van tolerantie op te houden. Zie hier een tweet die hij eerder vandaag online zette:

Let met name op het deel over die "tip." Sarcastisch tot op het bot, maar hij benoemt daarbij meteen enkele punten die altijd genoemd worden door jodenhaters: opmerkingen over de "joodse of zionistische lobby," een geheim complot, ongenadig veel stiekeme invloed in de politiek en de "zakenwereld," en ga zo maar door.

Gelukkig wordt Van Doorn hard aangepakt door Dilan Yesilgöz, Kamerlid voor de VVD:

We kunnen hier natuurlijk heel helder over zijn: Van Doorn heeft laten zien dat hij echt een jodenhater pur sang is. Zelfs het masker van "anti-zionisme" heeft hij afgedaan. Zijn probleem is met joden, punt.

Het ergste van alles is dat hij nog iets van een achterban heeft ook, daar in Den Haag. Natuurlijk moeten we die achterban ook niet groter maken dan die is -- we hebben het over een paar procent -- maar zelfs dat is te veel voor zo'n vreselijke, discriminerende, racistische antisemiet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties