Antisemitisme is heel normaal bij de BBC: presentatrice Victoria Derbyshire beschuldigt joods stel van lidmaatschap "UK Zionist Party"

Antisemitisme is heel normaal bij de BBC: presentatrice Victoria Derbyshire beschuldigt joods stel van lidmaatschap "UK Zionist Party"

Alleen bestaat die partij helemaal niet. Zucht.

Dit moeten we tegenwoordig blijkbaar maar heel normaal vinden: antisemitisme bij zogenaamde 'mainstream media.'

Een joods stel mocht langskomen bij de BBC om daar te praten over antisemitisme in het Verenigd Koninkrijk. Net als bij ons is dat daar namelijk een groeiend probleem. Je zou denken dat dit interssant materiaal kan opleveren en dat de BBC hier eerst en vooral mee bezig wil omdat de linkse 'journalisten' het absoluut niet vinden kunnen dat een groep totaal wordt buitengesloten. Als je maar iets over onbeperkte immigratie zegt krijg je de BBC immers meteen over je heen.

Vreemd genoeg (ahem) bleek tijdens de uitzending dat presentatrice Victoria Derbyshire zelf niet helemaal vrij is van antisemitische denkbeelden. Mevrouw wist Mark Lewis en Mandy Blumenthal namelijk te melden dat ze lid waren van de "UK Zionist Party." Nou zijn daar twee problemen mee: ze zijn helemaal niet lid van die partij... en die partij of organisatie bestaat niet eens.

Dat zal Derbyshire ongetwijfeld verbazen, want die lijkt ervan overtuigd te zijn dat jood=zionist en jodendom=zionisme. Misschien dat ze Mein Kampf de komende jaren beter maar links kan laten liggen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer