Arjen Lubach legt hypocrisie bloot omtrent Lili en Howick: 'talkshow is geen plek om beleid te bepalen'

Arjen Lubach legt hypocrisie bloot omtrent Lili en Howick: 'talkshow is geen plek om beleid te bepalen'

Gelukkig is de show van Arjen Lubach weer begonnen, Zondag met Lubach. Voor mij is de late night show van Lubach een van de weinige programma's waarin elk onderwerp wordt behandeld, politiek correct of niet. Het maakt allemaal niet uit. In de nieuwste aflevering werd niemand gespaard, dus ook Lili en Howick niet.

In andere artikelen heb ik al uitgelegd dat de gebeurtenissen rondom Lili en Howick een gevaarlijk precedent kunnen scheppen. Het voornaamste punt is dat talkshows migranten of asielzoekers in hun show kunnen laten zien, zodat de druk op staatssecretaris Harbers wordt opgevoerd. Op die manier vormen de media een soort selectieprocedure en moet Harbers maar gehoorzamen. Voor je het weet wordt hij namelijk weer bestookt met doodsbedreigingen.

Arjen Lubach geeft in zijn programma goed weer wat de negatieve kanten zijn van deze zogenaamde 'Mediapardon'. Harbers wordt neergezet als een klootzak, terwijl hij ook alleen maar de wet uitvoert. Hij wordt ontmenselijkt en iedereen is daar normaliter op tegen, maar niet als het een 'enge rechtse bestuurder' is.

Bekijkt u het zelf maar! Een goede start van het politieke jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties