Arm meisje ploetert om voor haar gezin te zorgen. Dan zorgt modemerk Dior voor een wonder

Geen categoriejul 13 2015, 21:00
Terwijl haar moeder zich zes slagen in de rondte werkt om ook maar €1000 in één maand te verdienen, werkt dit 14-jarige meisje non-stop om voor haar broertje en zusje te zorgen.
De 14-jarige Sofia Mechetner had tot voor kort geen eenvoudig leven. Nadat haar ouders van elkaar scheidden en haar moeder slechts met moeite €1000 per maand wist te verdienen voor haar kinderen, moest deze oudste dochter noodgewongen ook bijspringen. Ze haalde haar jongere broertje en zusje van school, bereidde maaltijden voor ze en deed bovendien de was. Daarnaast moest ze ook het huis schoonhouden. Een zwaar bestaan voor een jong meisje.
Sofia-Cooking-620x354
Maar Mechetner bleek over een natuurtalent te beschikken. Mensen op straat spraken het meisje vaak aan en vroeger haar dan of ze een basketballspeler was, of model. Ze was geen van beide, maar besloot om het er op te wagen. Ze gaf zich op bij een modellenbureau, en dat is waar haar geluk snel veranderde: ze werd onmiddellijk aangenomen.
Met een verbluffende snelheid catapulteerde het meisje vervolgens zichzelf naar de top van de modewereld. Binnen de kortste keren stond ze al op de catwalk van Parijs. Modemerk Dior had direct interesse in de hardwerkende Sofia en haar natuurlijke schoonheid:
Christian-Dior-Show-620x381Sofia kreeg van Dior zelfs een topbaan: ze mocht de presenter worden van een prestigieuze modeshow in de Franse hoofdstad. Dat betekent dat ze het eerste model is dat op de loper verschijnt. In totaal krijgt ze voor die klus maar liefst €240.000, en heeft ze haar internationale modecarrière met één klap op de kaart gezet. Sofia kan niet dankbaarder te zijn, en maakt het bedrag meteen ten gelde voor haar familie. Ze wil naar een groter huis verhuizen, waar iedereen z'n eigen kamer heeft. Én waar dan ook nog een grote woonkamer is, een mooie keuken en een schone badkamer.
Sofia, je hebt dit dubbel en dwars verdiend!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten