Arnoud 'vernietig islamtegenstanders' van Doorn wordt interim-directeur van Haga Lyceum (UPDATE: HAHA 1 APRIL)

Geen categoriemrt 31 2019, 19:00
Wat doe je als je als school beschuldigd wordt van banden met een islamistische terreurbeweging en vergelijkbare verdenkingen boven je hoofd hebt hangen? Juist! De volstrekt niet onbesproken Arnoud van Doorn de tent laten runnen! Wat kan er mis gaan?
Ieder weldenkend mens zou ervoor kiezen om een net figuur binnen te halen en proberen met hem een schone lei te creëren, behalve het Cornelius Haga Lyceum! Beschuldigingen van salafisme, moslimfundamentalisme, extremisme en banden met een islamistische terreurgroep? Pffft! Laten we deze relschopper binnenhalen, dat komt vast goed!
Arnoud van Doorn, ex-PVV'er die niet alleen het licht heeft gezien maar ook nog eens tegen de lamp liep en blijft lopen, werd lid van de islamitische Partij van de Eenheid en zaait, ironisch genoeg, niets anders dan verdeeldheid! Bij het Haga Lyceum namen ze zijn cv en geschiedenis door en hebben met uitspraken als:

"Alle tegenstanders van de islam moeten begeleid of vernietigd worden.", "Als de overheid nu niet keihard ingrijpt tegen moslimhaat, dan nemen een miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen." en "Moge Allah de zionisten vernietigen."

wel een goed gevoel bij dit figuur. Van die eerste uitspraak nam hij afstand, dus dan telt dat natuurlijk niet, hè? 'Bruggenbouwer,' noemt hij zichzelf in deze tweet. Iets zegt mij dat er eerder wat bruggen in de hens zullen komen te staan dan dat meneer daadwerkelijk een verbindende rol zal weten te gaan spelen.
Pak de popcorn er maar vast bij want dit wordt een hilarisch spektakel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten