Baas Boris is weer terug! Johnson begint vandaag weer in Downing Street

Baas Boris is weer terug! Johnson begint vandaag weer in Downing Street

Boris Johnson. Bron: ComposedPix / Shutterstock.com.

De door corona gevelde premier Boris Johnson 'is back in town'. Hij pakt vandaag zijn werkzaamheden weer op als premier, wat toch verbazingwekkend snel is aangezien BoJo aardig wat dagen op de IC lag vanwege het virus. Maar BoJo voelt zich gelukkig weer sterk genoeg om het land te leiden in deze tijden zware tijden!

Boris Johnson had absoluut geen gemakkelijk tijd, hij heeft namelijk begin april zo'n 7 dagen in het ziekenhuis gelegen op de IC. Toch is hij weer helemaal hersteld en klaar om het land uit de crisis te leiden!

?ref_src=twsrc%5Etfw

Alle ogen zijn nu op Johnson gericht, die zal namelijk komende week moeten gaan beginnen met het opperen van exitstrategieën. In Engeland wacht men met spanning af wanneer de economie weer kan worden herstart.

Vanuit de kant van Labour wil men versoepeling van de lockdownregels, terwijl er ook genoeg kritiek is op het huidige beleid omdat het dodenaantal bij de Britten vrij hoog is - meer dan 20.000 doden inmiddels.

Ook is er een groot tekort aan beschermende kleding voor zorgpersoneel. De rentree van Boris Johnson zal niet makkelijk worden, dit wordt een belangrijke week voor BoJo. De vraag is of hij echt helemaal hersteld is, het land kan het zich niet veroorloven dat de premier er weer een tijdje uit ligt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties