Baby van Yolanthe wordt een jongetje!

Baby van Yolanthe wordt een jongetje!

Het eerste kindje van profvoetballer Wesley Sneijder en actrice Yolanthe Cabau-van Kasbergen lijkt een jongetje te worden, aldus verloskundigen. De twee kunnen hun geluk niet op!

Misschien wel het bekendste showbizzkoppel van Nederland - Yolanthe Cabau-van Kasbergen en voetballer Wesley Sneijder - hebben enkele maanden geleden tijdens de voetbalwedstrijd Nederland-Turkije aangekondigd een kind te verwachten. Nu, enkele maanden later, heeft het stel op Ibiza een zogeheten 'babyshower' gehouden. Dit is een feestje dat gegeven wordt vlak voor de bevalling, waarbij de kersverse ouders onthullen wat het geslacht is van het kind.

Alhoewel de twee stralende aanstaande ouders niks zeggen:

Zelf houdt het paar, dat hun eerste kindje samen in oktober verwacht, de lippen stijf op elkaar over het geslacht.

...is uit het één en ander toch op te maken dat het een Wesley jr. wordt:

Er heeft op Ibiza een babyshower plaatsgevonden, waaruit zou blijken dat Wesley en Yolanthe Sneijder-Cabau een zoon krijgen. Dat meldt Shownieuws vrijdagavond. Op de beelden van de organisator van het feest waren vooral blauwe attributen te zien.

[...] De geruchten dat er een jongen op komst is, gingen al eerder. Yolanthe rekende in een warenhuis, volgens een ooggetuige, blauwe kleertjes af.

De twee kunnen absoluut niet wachten totdat de baby geboren is. Om de voorpret alvast wat te versterken, heeft de actrice een zogeheten "4D-echo" laten maken. Dat heeft Yolanthe's verlangen naar haar eigen kindje alleen maar aangewakkerd:

"Dan zie je dus écht het kindje. Heel bijzonder, toen dacht ik wel even: Ik wil je zo graag in mijn armen houden."

Onze gok is verder dat Yolanthe een hele stoere mama gaat worden. Kijk maar eens naar deze trailer van een film die binnenkort uitkomt. Yolanthe speelt daarin de rol van een sexy diva, en schiet het hele magazijn van een machinegeweer leeg.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties