Bam! Commandant Zeestrijdkrachten Verkerk pakt premier Sint-Maarten keihard hard aan, verdedigt zijn mensen

Bam! Commandant Zeestrijdkrachten Verkerk pakt premier Sint-Maarten keihard hard aan, verdedigt zijn mensen

Daar kan de politiek het één en ander van leren.

Niets dan respect voor Rob Verkerk, onze commandant Zeestrijdkrachten en admiraal Benelux. Anders dan het politiekcorrecte, halfzachte gajes dat het voor het zeggen heeft in Den Haag staat Verkerk namelijk wél pal voor de Nederlandse strijdkrachten. Ja, ook als ze bekritiseerd worden door, zeg, de premier van Sint-Maarten.

Tienduizend maal respect voor deze tweet van de commandant. In plaats van met zijn beschuldigende vinger naar onze mariniers te wijzen moet de premier van Sint-Maarten maar eens een goed gesprek hebben met zijn mensen. Zij zijn het namelijk die na de orkaan helemaal losgingen en alles plunderen dat los (vooral dat) en vastzat. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het gajes dat met kapmessen over het eiland trok. Ook dat waren zijn mensen.

Onze mariniers hebben alles gegeven om de bevolking van Sint-Maarten te helpen. Dat die bevolking zich vervolgens zelf misdraagt en de verschrikking van orkaan Irma aangrijpt om er lekker op los te stelen is hun probleem. Niet dat van de dappere jongens en meisjes van onze zeekrachten die willens en wetens hun leven riskeren om ons, onze belangen, én die van de bevolking van Sint-Maarten te beschermen.

Pak ze aan, commandant Verkerk! Dit hoeven de Nederlandse zeestrijdkrachten niet over hun kant te laten gaan!

Oh, en wat zo'n politiekcorrecte linkse hork als Jos Heymans (RTL Nieuws) daarvan vindt is verder volstrekt irrelevant. Laat die mafketel lekker in zijn eigen sop gaar koken. Het valt te hopen voor hem dat hij onze mariniers nooit nodig heeft.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties