Bam! In 1 tweet gaat Geert Wilders los op Amsterdam en fopburgemeester Van der Laan

Bam! In 1 tweet gaat Geert Wilders los op Amsterdam en fopburgemeester Van der Laan

Screenshot Holland's Got Talent / RTL

Van der Laan maakte zich persoonlijk hard voor Bilal B.

Deze week werd bekend dat de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan zich persoonlijk hard had gemaakt voor Bilal L. Jawel, dat lees je goed: de burgemeester zorgde ervoor dat oud-Hofstadgroeplid Bilal aan de slag kon als jongerenwerker. Hij gebruikte die functie vervolgens om de jihad te propageren.

Schokkend, ik weet het.

Nou, Geert Wilders is helemaal klaar met Amsterdam én Van der Laan:

Amsterdam is werkelijk de ziekste stad van Nederland. En ja, dat komt voor een groot deel door de gekkies van de PvdA die die stad de afgelopen decennia om zeep hebben geholpen. Een gekkere stad dan Amsterdam is er niet... en dat komt doordat het een afspiegeling is van de PvdA, verreweg de meest gestoorde partij van het land. Dat laatste zegt natuurlijk alles over die partij aangezien GroenLinks en D66 ook behoorlijk invloedrijk zijn in de hoofdstad.

Kunnen we Amsterdam niet gewoon afzagen en in zee laten drijven? Het enige nominaal goede aan die stad is Ajax... en die club kan net zo goed naar een andere stad verhuizen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer