Haha! 'Stoere' rapper Lil Kleine houdt het voor gezien bij Expeditie Robinson

Geen categoriesep 15 2017, 10:30
Dat is wel heel erg triest.
Er zijn van die mensen die zich maar wat graag neerzetten als keihard en als echte doorzetters. Rapper Lil Kleine is zo iemand. Deze man is een thug. Een lastige jongen. Hij laat zich door niets en niemand tegenhouden. Hij heeft zijn hele leven lang gevochten. Dat zit in hem, die vechtersmentaliteit.

Het vrijwillige vertrek van Lil Kleine in Expeditie Robinson is gisteravond door 1.112.000 miljoen mensen gezien. De 22-jarige rapper vond het lastiger dan gedacht om te overleven op het Filipijnse eiland. ,,Het valt echt tegen hier", verklaarde hij.

Jorik Scholte, zoals de 22-jarige rapper echt heet, had na drie dagen al genoeg van het avontuur. Hij deed mee aan het programma, beweerde hij, om goed over zichzelf en zijn leven na te denken. Nou, daar kwam hij niet aan toe. Het bleek af en toe namelijk te regenen op het eiland.
Jawel: regen.

"Als je iemand ziet slapen in de regen, dan lijkt dat op tv drie minuten. Maar voor ons is het 24 uur zo."

Joh. Het is inderdaad wel héél schokkend dat je zo moet leven op een onbewoond eiland. Het is heel lastig om mee te doen aan zo'n programma als Expeditie Robinson. Wie had dat kunnen denken? Lil Kleine duidelijk niet, in ieder geval.
Hilarisch genoeg werd Lil Kleine's afgang door maar liefst 1.112.000 mensen gekeken. Daarmee was Expeditie Robinson het op één na best bekeken programma van de avond. Alleen het NOS Journaal van 20:00 deed het beter met 1.756.000 kijkers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten