shutterstock 1376982239

Bam! Inlichtingendienst VS: 'Communistische Partij China wist dat corona-uitbraak zou zorgen voor een pandemie! China paste expres beleid hierop aan in het geheim'

Geen categoriemei 04 2020, 10:00
Donald Trump beweerde al een tijdje dat de hele uitbraak van het coronavirus een 'cover-up' was van de Chinese overheid. Vriend en vijand konden het niet laten om Trump voor deze boude stelling door het slijk te halen, maar ondertussen wordt Trump gesteund in zijn uitspraken door de inlichtingendiensten. De communisten in China hebben de uitbraak expres in de doofpot gestopt. En om het erger te maken: ze hebben heimelijk enorme voorraden van medische goederen opgekocht.
In het het Westen kon de goedmens het niet laten om zijn of haar afkeur van de daken te schreeuwen, want wat was Trump toch een 'afschuwelijke vent'. Hij zou racistisch zijn omdat hij standvastig het coronavirus het 'virus uit China' bleef noemen.
Ondertussen blijkt er steeds meer bewijs te komen dat de Chinezen een heel vies spelletje hebben gespeeld. Terwijl zij namelijk nog alles in de doofpot probeerden te stoppen, hebben ze in het geheim enorme voorraden van medische goederen opgekocht.
https://twitter.com/tedcruz/status/1257040659883724800?ref_src=twsrc%5Etfw
Opmerkelijk genoeg kwam Mike Pompeo, minister van Buitenlandse Zaken, gisteren ook al met de boodschap dat er steeds meer bewijs is dat het virus uit een lab kwam in Wuhan. Binnenkort zal hierover het rapport verschijnen, waardoor we hopelijk wat meer duidelijkheid krijgen. Het blijft immers opvallend dat Trump en consorten dit nu al een ruime tijd roepen.
Het is vrij duidelijk dat de Communistische Partij in China in alle opzichten heeft gefaald: ze hebben de hele uitbraak in de doofpot gestopt, ze hebben de WHO nooit geïnformeerd, expres enorme hoeveelheden medische goederen gekocht en mogelijk speelt er nog veel meer.
Tijd dat de hele doofpot wordt geopend, dan zullen we eens zien wat voor smurrie er allemaal boven komt drijven.
Pompeo: het zou goed kunnen dat het virus door mensen is gemaakt:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten