Bam! Twitterfenomeen Sander van Dam legt idiotie Nobelprijs nominatie BLM bloot in 1 pijnlijke tweet

Bam! Twitterfenomeen Sander van Dam legt idiotie Nobelprijs nominatie BLM bloot in 1 pijnlijke tweet

BLM-demonstranten voeren het gekielhaalde beeld van Hans Christian Heg af. Bron: Screenshot NBC15 Madison.

Hij heeft er maar één tweet voor nodig... met vier afbeeldingen. Maar in die ene tweet zegt Sander van Dam meer dan je in een heel boek kunt opschrijven. Black Lives Matter is alles behalve een vreedzame organisatie... en het is een grove schande dat het genomineerd is voor de Nobelprijs voor de Vrede.

Eerder vandaag werd bekend dat BLM genomineerd is voor de Nobelprijs voor de Vrede. Nou neemt geen weldenkend mens die prijs nog serieus -- in het verleden waren Barack Obama en Yasser Arafat immers winnaars -- maar voor de twee of drie naïevelingen die dan nog wel doen is het misschien toch even van belang duidelijk te maken hoe volstrekt onzinnig dat is.

Maar wacht, dat ik niet zélf. Nee, ik laat Twitterfenomeen Sander van Dam dat doen. Want hij doet dat véél beter dan... en hij heeft er maar één tweet voor nodig.

Zo, die kan het Nobel Committee op een plek steken waar de zon niet schijnt.

Word lid van onze NIEUWE Facebook-group en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties