Thierry Baudet veegt de vloer aan met kiezersbedrog plegende JA21-overstapper Rob Roos: 'Klimaatneutraliteit?!

Thierry Baudet veegt de vloer aan met kiezersbedrog plegende JA21-overstapper Rob Roos: 'Klimaatneutraliteit?!

JA21'er Rob Roos is opeens heel pro-klimaatneutraalheid sinds hij zetelroof pleegde bij FVD. Bron: Rob Roos / Instagram.

Bij de meest recente verkiezingen voor het Europees Parlement werd Rob Roos voor Forum voor Democratie gekozen tot Europees parlementariër. Dat deed hij natuurlijk minder op eigen kracht dan met hulp van Thierry Baudet. Juist daarom zou je denken dat het voor hem van belang is te doen wat hij kiezers beloofde.

Nou, niets is minder waar. Want kort nadat hij en zijn hele fractie stiekem overstapten naar de JudassenAlliantie21 JA21 van Annabel "Ik haat DDS en vind die mensen heel eng" Nanninga en Joost Eerdmans poseert meneer heel trots met een plan... om de EU "klimaatneutraal" te maken in 2050.

Kijk maar naar deze foto die meneer zelf héél blij op Instagram zette:

Ongelooflijk, natuurlijk. Ja, in het plan zelf staat bijvoorbeeld dat er gebruik gemaakt moet worden van kernenergie, wat op zich prima is, maar ze eigenen zich gewoon keihard de terminologie van de linkse elite toe. Ze gaan na hun collectieve overstap naar JA21 opeens helemaal mee in het door het establishment geëiste narratief.

Thierry Baudet reageert dan ook bijzonder verbolgen. En neem het hem eens kwalijk. "Rob Roos ging namens #FVD naar het Europees Parlement - om de klimaatplannen te stoppen en de EU te ontmantelen," aldus de FVD-leider op Twitter. "Hij pleegde #zetelroof en ijvert nu namens 'JA21' voor een megalomaan EU-project om heel Europa 'klimaatneutraal' te maken."

Het is inderdaad ongelooflijk. De terminologie wordt overgenomen. En ja, dat geldt zelfs voor het totaal gestoorde, onhaalbare, extreem dure doel.

Wat een schande. FVD-kiezers -- de mensen die Roos naar Brussel hebben gestuurd -- geloven niet eens in de zín van "klimaatneutraliteit." De EU hoeft niet neutraal te worden. Niet via windenergie, maar ook niet via kernenergie. Wij geven die linkse EU-megalomanen geen vingerbreedte. Nee, we hoeven geen klimaatneutraliteit. Nee, we willen daar niet voor betalen. Nee, de impact van de mens op het klimaat is niet zo groot dat we in actie moeten komen.

Maar ja, ergens is deze houding van Roos natuurlijk wel logisch. Want zei oppervrouw Nanninga onlangs ook al weer over het klimaat? Oh ja, dit:

Wij verlaten ons niet tot complottheorieën. We gaan geen wetenschappelijke strijd aan over klimaat of corona.

Het lelijke, kleinere, minder relevante zusje van de VVD accepteert het klimaatevangelie van links dus totaal. Het enige waar ze het over wat over oneens zijn is de manier waarop het klimaat 'geholpen' moet worden. Maar dat is het dan wel.

Prima hoor. Maar dat was niet het standpunt van FVD bij de Europese verkiezingen. Als je zo'n draai maakt, heb dan lef, stap op, en probeer het bij de volgende verkiezingen nogmaals -- of ga op de kieslijst staan van JA21 voor de Tweede Kamerverkiezingen!

Word lid van onze NIEUWE Facebook-group en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties