baudet en hiddema boeken

Baudet en Hiddema komen met BOEKENACTIE: "Noodzakelijke munitie voor de ideeënstrijd"

Geen categoriemrt 25 2020, 12:30
We leven in een bijzonder chaotische tijd. Dat komt niet alleen door het dodelijke nieuwe Chinese coronavirus, maar ook door het wanbeleid én de zieke ideologie van de zelfbenoemde elite van het partijkartel én het mediakartel.
Hoewel we geen Verenigde Staten van Europa willen wordt die ons toch opgelegd. Hoewel we geen massa-immigratie wíllen wordt Nederland toch overspoeld door nieuwe migranten -- migranten die verder niets met onze cultuur hebben. En dan is er nog de alsmaar groeiende bemoeizucht van Vadertje Staat.
Zoals Thierry Baudet terecht stelt, "ons land, onze cultuur en manier van leven staan op een kruispunt. De afslag die wij nu nemen bepaalt in wat voor wereld onze kinderen en kleinkinderen terechtkomen; in deze jaren beslissen we of Europa nog wel ‘Europa’ blijft en of onze beschaving zal blijven bestaan."
Via zijn boeken heeft Thierry een zoektocht ondernomen naar de grondslagen van deze beschaving. Hij heeft de argumenten bijeen gezocht om onze democratie te verdedigen én ons te wapenen tegen de weg-met-ons mentaliteit van De Elite. Theo Hiddema heeft ondertussen geschreven over de oprichting én successen van de partij die deze ziekelijke ideologie van de elite de oorlog heeft verklaard: Forum voor Democratie.
Nu is er goed nieuws voor DDS-lezers die de goede strijd óók willen strijden. Baudet en Hiddema komen vandaag namelijk met een schitterend boekenpakket: drie boeken voor de unieke, eenmalige prijs van 60 euro:
De boeken worden persoonlijk gesigneerd door beide heren en worden binnen enkele dagen al bij je thuis geleverd. Zeker in deze tijd, waarin we allemaal ook nog eens binnen moeten blijven, is zo'n pakket natuurlijk méér dan welkom. Zo komen we de komende week in ieder geval wel door.
Grijp je kans! Deze aanbieding verdwijnt over een paar dagen al, dus doe er je voordeel mee.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten