Baudet noemt Minister "sluipmoordenaar van de agrarische sector". Kamervoorzitter eist excuses, Baudet zegt 'nee'

Baudet noemt Minister "sluipmoordenaar van de agrarische sector". Kamervoorzitter eist excuses, Baudet zegt 'nee'

Thierry Baudet over het nadenken over exitstrategieën. Bron: Schermafdruk Forum voor Democratie, YouTube kanaal

In het debat over de stikstofwet noemt Baudet minister Schouten de "sluipmoordenaar van de agrarische sector". Mocht deze wet er namelijk komen dan kunnen tal van boeren maar beter stoppen, hun wordt het werk onmogelijk gemaakt. Kamervoorzitter Arib was niet gediend van deze toon en vroeg Baudet om zijn woorden terug te nemen. Baudet weigert dit.

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

DDS-uitgever Michael van der Galien maakt duidelijk wat hij vindt van de “woede” van de overige Kamerleden en de voorzitter:

?s=21

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Stikstof debat Baudet Arib

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties