Beau van Erven Dorens gaat los op BZV: "Het is net een bordeel!"

Beau van Erven Dorens gaat los op BZV: "Het is net een bordeel!"

Haha!

Presentator Beau van Erven Dorens is niet zo heel erg dol op het tv-programma Boer Zoekt Vrouw. Sterker nog, hij heeft er een enorme pishekel aan. In Linda's Zomerweek biechtte Beau gisteren op dat het wat hem betreft net een bordeel is. En daar heeft hij niets mee.

"Dit is suïcide plegen op de Nederlandse televisie als je dit zegt, maar ik heb er helemaal niets mee," aldus Beau. Vervolgens legt hij uit wat hij precies van BZV én van presentatrice Yvon Jaspers denkt:

"Ik vind het gewoon een bordeel, zij is een souteneur."

Oeps.

"Al die leuke vrouwen worden dan bij die boeren binnengebracht, en dat zijn de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit heb gezien. Dan denk ik: die arme vrouwen!"

Yvonne, die wij allemaal de leukste vrouw van Nederland moeten vinden, ook als je verder helemaal niets met haar hebt, moet er ook aan geloven. Maar, zegt Beau om de schade nog enigszins te beperken, dat ligt niet aan haar! Nee, nee, het ligt aan hém:

"Ik durf het niet eens hardop te zeggen, ze is vast een hele leuke vrouw, maar Yvon Jaspers, ik kan er gewoon niet zo veel mee. Ik ben altijd heel aardig over haar in Boulevard, want het is mijn probleem, zij is fantastisch."

Dat zeg je ook als je een relatie op een vriendelijke manier wilt beëindigen. Maar laat me hier even heel duidelijk over zijn: als we zeggen 'het ligt niet aan jou, het ligt aan mij' bedoelen we dat het wel degelijk aan jou ligt. Als jij zo "fantastisch" was zouden we de relatie van zijn lang-zal-die-leven niet opblazen.

Zo. Dat was even genieten. Weg met dat heilige huisje genaamd Boer Zoekt Vrouw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer