Beelden! Dit is hoe Afrikaanse migranten bij Ceuta doorbraken: 155 succesvolle migraties

Geen categorieaug 31 2019, 15:10
De migrantendrukte rondom de Spaanse enclave Ceuta in Afrika neemt toe en deze week lukte het 155 migranten om via Marokko de Spaanse grens over te steken. De grens wordt bewaakt en er staat een metershoog hek, maar de vindingrijke migranten lukte het om de migraties te voltooien en zijn nu overgebracht naar een asielkamp.
Een aantal van de migranten raakte gewond bij de inbraakactie over land doordat de Spaanse politie hen met wapenstokken sloeg nadat de migranten zelf waren begonnen met het smijten van stenen. De migranten breken nu al alle fatsoensnormen alvorens ze überhaupt in het land van melk en honing zijn aangekomen! Een schande! Op Twitter viel het Mirjam152 ook op:
Zo gaat dat met die linkse laffe EU-bestuurders tegenwoordig: smijt met stenen op politieagenten en krijg als beloning een plekje in het asielcentrum. Welkom in Europa anno 2019. Een aantal van de migranten zijn door de Spanjaarden gearresteerd, maar het grote gros van de migranten is naar een kamp voor asielzoekers (COA-faciliteit) getransporteerd om van daaruit de Europese asielprocedure te starten.
Vanaf die plek zullen de nieuwe migranten bij honderden andere mannelijke migranten in één kamp ondergebracht worden, kampen waarin geweld, drugs en psychische problemen een rol spelen. Waarom de media maar blijven herhalen dat grote groepen mannen uit Afrika die onder geweld de grens passeren "asielzoeker" zijn is mij verder een raadsel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten