Beelden! Knettergekke IS-terrorist stak buurman neer en liep met dolk rond in woonwijk!

Geen categoriefeb 02 2019, 18:00
Een vierentwintigjarige man in Sydney, Australië, liep drie jaar geleden rond in een woonwijk met een flinke dolk. Nadat hij zijn buurman onder luid 'Allahu akbar!'-geschreeuw in zijn gezicht had gestoken liep hij door de tuintjes in de woonwijk anderen te bedreigen. De man werd opgepakt en pleit nu 'onschuldig' op de verdachtmaking dat hij verantwoordelijk zou zijn voor een terreurdaad. Als we de beelden goed bekijken dan lijkt het wel degelijk op een terreuraanslag met een beperkte impact. Kijk vooral even mee:
De man wordt er van verdacht een terroristische aanslag te hebben gepleegd. Het gaat om Ihsas Khan, die nu met droge ogen beweert dat zijn aanval op zijn buurman zou zijn ingegeven door psychische problemen en dat hij geen terroristisch motief had. Maak dat vooral de kat wijs, want iedereen weet ondertussen dat hij zijn buurman aanviel terwijl hij religieuze teksten riep. Ook de politie trof hem aan terwijl hij religieuze teksten mijmerde.
Natuurlijk gaat het hier wél om een terreurdaad en als hij inderdaad labiel blijkt te zijn dan is hij nog steeds een terrorist: een labiele terrorist! Khan liep rondom het huis van zijn buurman en schreeuwde: 'I'm going to f***ing kill you ... Allah Allah' zo valt te lezen in de Daily Mail. Het is de zoveelste keer dat een IS-terrorist zich beroept op mentale problemen. Dat verbaast natuurlijk niet, want als je een aanhanger bent van het kalifaat dan ben je per definitie knettergek.
Hopelijk prikt het gerechtshof in Australië door zijn drogredenen en krijgt hij zowel een veroordeling voor het plegen van een terreuraanslag én een verplichte behandeling door een psychiater. Daarmee slaan de Australiërs dan meteen twee vliegen in één klap.
Australische Imam Tawhidi bezocht deze week het katholieke Polen en wist van daar te melden dat problemen als bovenstaande zich daar vreemd genoeg niet voor doen. Hoe zou dat toch komen? Volgens Tawhidi hebben terroristen daar slechts twee opties: vluchten en zich verstoppen of het land verlaten. Hoe het verhaal in Australië gaat verlopen is vooralsnog de vraag. Over drie weken begint de gerechtelijke procedure in de rechtbank.
https://twitter.com/Imamofpeace/status/1091621824574701568
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten