Bekijk hoe een slimme jongeman zijn tweedehands auto op de markt zet

Bekijk hoe een slimme jongeman zijn tweedehands auto op de markt zet

Zo krijg je 'm wel verkocht.

Oh, wat ben ik dol op mensen die innovatief durven te zijn. Ik vind het altijd zo inspirerend. Een Amerikaanse jongeman met een oude tweedehands Ford Taurus in de aanbieding heeft wel een heel slimme manier bedacht om zijn auto te verkopen.

Hij heeft een prachtig filmpje van zijn auto gemaakt, inclusief een oorspronkelijke voice-over van Ford met hier en daar een enkele aanpassing. Nu gaat de het filmpje viral. Mijn inschatting: als hij toevallig duizend van die Ford Taurus-auto's heeft staan, verkoopt 'ie ze waarschijnlijk allemaal met deze productie.

Kortom, wie zijn auto ook eens op Marktplaats wil zetten, weet vanaf nu dus hoe het óók kan. Prachtig.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
auto's marketing verkopen te koop

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties