Belachelijk! Nederlanders staan jaren in de wachtrij voor nieuwe woning, maar 'asielzoekers' krijgen de voorkeur

Belachelijk! Nederlanders staan jaren in de wachtrij voor nieuwe woning, maar 'asielzoekers' krijgen de voorkeur

Schaamteloos.

De Nederlandse politiek -- op ieder niveau! -- moet zich kapotschamen:

Westland kan aan de bak met het huisvesten van statushouders. De wettelijke taakstelling voor de eerste helft van 2018 ligt op 80 personen en daar komen ook nog 57 statushouders van vorig jaar bij. Dat zijn in totaal 137 mensen die allemaal een plekje moeten krijgen in sociale huurwoningen. En daar is nu al een groot tekort aan in de gemeente.

Nicole Moinat, fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV) in Purmerend, vindt dit terecht volkomen bespottelijk. "Helemaal knetter gestoord dit land!" schrijft zij terecht op Twitter. "En waar moeten onze eigen burgers zitten? Onder een brug of zo? Ga eerst eens huisvesting regelen voor je eigen volk i.p.v. gelukzoekers! Stelletje mafketels!"

Dat is natuurlijk geen woord te veel gezegd. Het is totaal belachelijk dat nieuwkomers linea recta een woning krijgen met de complimenten van de staat én de gemeente, terwijl Jan met de Pet al jaren in de wachtrij staat en ondertussen gek wordt omdat hij maar geen nieuw huis krijgt voor zijn (groeiende) gezin.

Dat heeft niets te maken met het steunen van de PVV of iets dergelijks, maar alles met gezond verstand. Je moet problemen van Nederlanders éérst oplossen, pas daarna komen anderen (mogelijk) aan bod.

Maar leg dat eens uit aan de linksen. Die worden meteen gek en beschuldigen je automatisch van 'racisme' en erger. Want je kunt NIET NOOIT NIMMER zeggen misschien, heel misschien, Nederlandse problemen voorrang dienen te krijgen.

NOOIT. OF ANDERS.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties