Belachelijke Pieter van Vollenhoven steekt de draak met #MeToo: 'Kan je als man een vrouw nog wel een hand geven'

Geen categorienov 08 2017, 13:00
Ja, Pieter dat kan. Maar je kunt je hand niet op haar kont leggen. Kun je dat bevatten of is dat te lastig voor je?
Je zou bijna denken dat er hier iets niet helemaal goed zit:

In de #metoo-discussie heeft zich een lid van het Koninklijk Huis gemengd. ,,Kan je als man een vrouw nog een hand geven of valt dat onder het hoofdstuk ongewenste #intimiteiten? Ik denk dat het een grensgeval is?!", schreef Pieter van Vollenhoven dinsdag op Twitter.

Hier is de tweet in kwestie:
https://twitter.com/PietervVol/status/927963162799984640
Oh wacht! Die link werkt dus niet meer, want meneer Van Vollenhoven zag dat heel Nederland in woede uitbarstte. En dus verwijderde hij deze belachelijke tweet maar snel.
Helaas heeft hij een probleempje: het Internet vergeet niets. Nooit.
Screen Shot 2017-11-08 at 09.08.41
Hij kwam daarna nog wel met een tweet waarin hij zijn critici quasi-tegemoet probeerde te komen, maar daar trapte natuurlijk helemaal niemand in:
https://twitter.com/PietervVol/status/927977756092174337?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ad.nl%2Fbinnenland%2Fpieter-van-vollenhoven-enlsquo-kan-je-als-man-een-vrouw-nog-een-hand-geven-enrsquo~a2524bc0%2F
Nee Pieter, dat is niet wat je in je oorspronkelijke tweet stelde. Daarin verweet je klagers dat ze het geven van een hand nu een seksueel ongewenste intimiteit noemen. Of in ieder geval dat dit gevaar nu bestaat.
Ik vraag me af wat de rest van het koninklijk huis hiervan vindt? Is koning Willem-Alexander ook van mening dat de #MeToo-actie de spuigaten uitloopt? En koningin Maxima? Is het wat haar betreft allemaal gezeur?
Vragen, vragen, vragen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten