België haalt opgelucht adem: 'Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt af!'

België haalt opgelucht adem: 'Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt af!'

bekulnis / Shutterstock

De maatregelen (waaronder een totale lockdown) lijken te werken bij onze zuiderburen in België. In het afgelopen etmaal zijn er meer coronapatiënten uit het ziekenhuis ontslagen dan dat er zijn opgenomen.

Uit een update van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid (de Belgische tegenhanger van het RIVM) blijkt dat het de goede kant op gaat in België. Wel zijn er alsnog 1260 nieuwe besmettingen bijgekomen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Coronavirus België

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties