Beroepsgekwetste Abbey Hoes loopt rond als een clown, maar daar mag je vervolgens niets van zeggen

Beroepsgekwetste Abbey Hoes loopt rond als een clown, maar daar mag je vervolgens niets van zeggen

Typisch weer zo'n gevalletje waarbij iemand denkt als een clown te kunnen rondlopen met de verwachting dat anderen daar dan niets over mogen zeggen. Het overkwam Abbey Hoes tijdens het praatprogramma Veronica Inside. Mevrouw Hoes liep bij de JFK-award rond in een soort van doorzichtig jurkje waarbij haar ronde vruchtbare billetjes duidelijk te zien waren. Verder had ze wat verf op haar gezicht gesmeerd om haar vruchtbaarheid nog maar eens extra te benadrukken, want rode wangen en donkere lippen. Derksen reageerde als een man: "Je hebt groot gelijk dat je nooit naar dit soort kermissen met opgedofte trutten heen gaat". Pijnlijk, maar wel waar. De reacties van de voetbalmannen kon echter op kritiek rekenen van Abbey Hoes.

Abbey doet er alles aan om de visuele illusie van schoonheid nog wat verder aan te dikken en liep bij de JFK-award rond in een soort doorzichtig geel zeef net in de vorm van een 'jurk'. Mooi dat bij Veronica Inside grappen kunnen worden gemaakt over dit soort zaken, jammer dat Hoes zich nu alweer gekwetst voelt. Mevrouw Hoes reageerde als een kippetje dat geplukt wordt: "Ik heb gezegd dat ik voor gelijke rechten ben en tegen onnodig bloot in films, en dan vragen mensen waarom ik dit dan wél aandoe. Dus omdat ik dat zeg, mag ik mij niet sexy kleden? Ik vind dat een heel rare redenering. (…) Ik had al een heel bericht klaar met een felle reactie, maar dan denk ik, kill them with kindness. Want dat werkt beter. Bovendien denk ik niet dat mijn enige talent is dat ik een beetje geil kan doen."

Er zijn eigenlijk helemaal geen felle reacties te zien Abbey, alleen maar mensen die kunnen lachen om het clownskostuum en die weten wat make-up is en dat op die manier ook benoemen. Dat je dat niet leuk vindt omdat mensen door de maskerade heen prikken, tja. Deal with it. Als je niet met dergelijke kritieken kunt omgaan en begint over 'gelijke rechten' (waarom begin je hierover?) dan kun je beter wegblijven van de camera's. Die nemen namelijk alles op. En iedereen vind er wat van. Het is gewoon een feit dat het er perverse en clowneske uitziet. Clowns dragen immers ook vage pakjes, hebben rode wangen, rode lippen en geaccentueerde ogen. Daarom worden ze ook betaald om voor het publiek kunstjes te doen. Net als Abbey. En wat die talenten dan zijn, dat zullen we in de toekomst mogen zien.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties