Beste D66-tokkies: houd eens op met de hetze tegen Geert Wilders!

Geen categoriefeb 26 2016, 16:00
Ja, Geert Wilders polariseert bewust en, alweer ja, dit betekent logischerwijze dat hij flink bekritiseerd wordt.
Dat is geen enkel probleem. Sterker nog, een nationalistische populist als Wilders weet dat hij dat soort gedrag opwerkt. Voor een groot deel doet hij dat met opzet; hij wil óf geliefd óf gehaat worden. Alles er tussen in is gewoon niet goed voor een populist, wat dus ook betekent dat je schouders ophalen de meest effectieve manier is om hem te bestrijden.
Dat gezegd hebbende verdient geen enkel mens het dat hij bedreigd wordt of vergeleken wordt met Adolf Hitler. Helaas is dat precies wat D66'ers en andere linkse wensdenkers al jarenlang doen... en in plaats van rustiger te worden gaan ze steeds meer los:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/703193445884628992
Dit soort gedrag is totaal onacceptabel. Als een partij als de SP verstand had maakte Roemer achter de schermen duidelijk aan Karabulut dat ze de volgende keer dat ze dit doet automatisch geroyeerd wordt. Wat de 'Jonge Democraat' betreft die Wilders bedreigde: Alexander Pechtold moet zich daar keihard tegen uitspreken en duidelijk maken dat dit soort gedrag volkomen onacceptabel is. In plaats daarvan zette zichzelf te kijk door de bedreigingen vandaag wat te bagatelliseren op WNL.
Dat moet nu maar eens afgelopen zijn.
Ja, Wilders is veel feller op immigratie en integratie dan de meeste andere partijen, maar we kunnen al tijden niet meer stellen dat hij niet bij de mainstream hoort. Dat doet hij wel: de PVV is een serieuze partij, met een grote achterban en een nog grotere potentie. En zelfs als hij dat niet deed was dat geen reden om hem te verketteren, te bedreigen, en met Adolf Hitler en andere nazikopstukken te vergelijken.
Laat er een einde komen aan de hetze en neem de klachten en zorgen van de Nederlandse burger over het vreselijke immigratiebeleid nou eindelijk eens serieus. Hoe langer Den Haag -- en D66 staat eigenlijk symbool voor de Hofstad -- dat niet doet, hoe groter de kans dat er uiteindelijk op grote schaal onlusten uitbreken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten