Het Amerika van Joe Biden: 'FBI vindt opeens meer dan 30 misbruikte kinderen terug in Los Angeles!'

Het Amerika van Joe Biden: 'FBI vindt opeens meer dan 30 misbruikte kinderen terug in Los Angeles!'

Een slachtoffer van illegale prostitutie. Bron: HTWE / Shutterstock.

Een bizar bericht vanuit de nu door president Biden geleide Verenigde Staten: de FBI heeft meer dan dertig vermiste kinderen (!) teruggevonden. Acht daarvan zouden zelfs seksueel zijn misbruikt.

"De FBI beschouwt mensenhandel als moderne slavernij en minderjarigen die zich bezighouden met commerciële seks worden als slachtoffers beschouwd," aldus FBI-assistent-directeur Johnson die vertelt over een operatie waarbij een gruwelijke misdaad in het door de Democraten geregeerde Los Angeles ontdekt en blootgelegd werd. Hij vervolgt: "Hoewel deze operatie in een beperkte periode veel succes heeft opgeleverd, onderzoeken de FBI en onze partners de handel in kinderseks elke dag van het jaar en de klok rond."

Volgens Amerikaanse media werden er tenminste twee kinderen meermaals aangetroffen op locaties waar onverminderde straatprostitutie plaats zou vinden. Een aantal andere slachtoffers zou in het verleden al seksueel zijn misbruikt. We moeten niet vergeten dat het in dit geval over minderjarige kinderen gaat! Kortom: te ranzig en onacceptabel voor woorden, maar Democraten zijn er even niet mee bezig: die klappen hun handen stuk voor President Biden die het inreisverbod schrapt voor landen waaruit structureel een terroristische dreiging vanuit gaat.

Twee kinderen werden door de FBI zelfs recentelijk aangetroffen vanwege "straatprostitutie." Een zeer ernstig en strafbaar feit dus. Een aantal andere slachtoffers zouden "seksueel zijn uitgebuit," wat desalniettemin evenals riekt naar illegale straatprostitutie. Afschuwelijk. Wellicht dat het de inwoners van LA eens zal doen overtuigen het softe beleid van de Democraten te verwerpen... Maar ja, Californië, hè?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Verenigde Staten FBI Pedofilie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties