Bizar! Illegalen mogen blijven kraken van burgemeester Van Aartsen. Want 'geen verstoring van de openbare orde'

Bizar! Illegalen mogen blijven kraken van burgemeester Van Aartsen. Want 'geen verstoring van de openbare orde'

Een agent werd het ziekenhuis in bekogeld met stenen, maar hé, totaal geen verstoring van de openbare orde hoor!

Het is ongelooflijk, maar de Amsterdamse gemeenteraad én waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen (VVD!!!!) hebben gisteren besloten dat de illegalen van We Are Here lekker door mogen gaan met het kraken van panden. Want, zegt de 'liberale' burgervader, er is geen spraking van een verstoring van de orde.

Nee, ook het feit dat het misging afgelopen zaterdag -- dat er ruiten werden ingegooid, dat er vuurwerk werd afgestoken, en dat een politieagent in het ziekenhuis eindigde omdat de krakers hem bekogeld hadden met stenen -- doet daar wat Van Aartsen betreft niets aan af.

Dat is allemaal al erg genoeg, maar om het vervolgens nóg erger te maken weigeren de linkse partijen -- met Sylvana Simons' BIJ1 voorop -- om tekst en uitleg te geven. De razende reporter van PowNews wilde maar wat graag vragen stellen, maar Sylvana had er -- zoals je kunt zien in de video hier boven -- lak aan. Mevrouw heeft besloten dat illegalen de wet best driedubbel met voeten mogen treden. En als wij daar wat van vinden zijn we een stel smerige racisten. Punt.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer