Bizar! Illegalen mogen blijven kraken van burgemeester Van Aartsen. Want 'geen verstoring van de openbare orde'

Geen categorieapr 26 2018, 13:00
Een agent werd het ziekenhuis in bekogeld met stenen, maar hé, totaal geen verstoring van de openbare orde hoor!
Het is ongelooflijk, maar de Amsterdamse gemeenteraad én waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen (VVD!!!!) hebben gisteren besloten dat de illegalen van We Are Here lekker door mogen gaan met het kraken van panden. Want, zegt de 'liberale' burgervader, er is geen spraking van een verstoring van de orde.
Nee, ook het feit dat het misging afgelopen zaterdag -- dat er ruiten werden ingegooid, dat er vuurwerk werd afgestoken, en dat een politieagent in het ziekenhuis eindigde omdat de krakers hem bekogeld hadden met stenen -- doet daar wat Van Aartsen betreft niets aan af.
Dat is allemaal al erg genoeg, maar om het vervolgens nóg erger te maken weigeren de linkse partijen -- met Sylvana Simons' BIJ1 voorop -- om tekst en uitleg te geven. De razende reporter van PowNews wilde maar wat graag vragen stellen, maar Sylvana had er -- zoals je kunt zien in de video hier boven -- lak aan. Mevrouw heeft besloten dat illegalen de wet best driedubbel met voeten mogen treden. En als wij daar wat van vinden zijn we een stel smerige racisten. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten