BNNVARA pikt asielsysteem niet langer, wil dat Nederland "in opstand komt" tegen de regering

BNNVARA pikt asielsysteem niet langer, wil dat Nederland "in opstand komt" tegen de regering

Als het aan BNNVARA en presentator Tim Hofman ligt, is er in Nederland binnenkort sprake van een heuse volksoploop tegen de regering. Er worden namelijk nog steeds allerlei gezinnen die geen recht hebben op asiel uitgezet naar veilige landen, en dat moesten we maar eens niet meer pikken: "Opstand!"

Vanmiddag gaat in Eye in Amsterdam de BNNVARA-documentaire Terug Naar je Eige Land in première. En bij de meest linkse omroep van Nederland zijn ze daar natuurlijk maar wát trots op. Men heeft dan ook grote verwachtingen van hun eigen stukje politieke stennisschopperij, waarin presentator Tim Hoffman kinderen van uitgezette gezinnen bezoekt in volkomen veilige plaatsen zoals Kiev.

Als het even kan, zo zeggen ze in de VARA-gids, dan ontketenen ze er een heuse "opstand" tegen het kabinet-Rutte III mee. Niet om lastenverzwaringen, het peperdure klimaatbeleid of het feit dat de doorsnee burger steeds minder geld overhoudt in de portemonnee. Nee, er moet een massale volkswoede worden gewekt. Allemaal met hooivorken naar Den Haag om de regering te dwingen om de grenzen wagenwijd open te zetten en allerlei uitgeprocedeerde asielzoekers alsnog met open armen te ontvangen.

Nee, bescheiden zijn ze niet bij BNNVARA:

DqvynEBWoAAkonl

Dus mensen: alsjefokkingblieft de spandoeken en de megafoons uit de mottenballen halen, en op naar het Malieveld. Open die grenzen, en weg met die IND! Nederland staat klaar voor iedere gelukszoeker uit elk veilig land in de wereld. Yee-ha!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Tim Hofman BNNVARA Documentaires

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties