Gekke boer die levensgevaarlijke stunt uithaalde in Groningen ontving €164.000 aan EU-landbouwsubsidies

Geen categorieokt 15 2019, 19:00
Arjen Schuiling, de boer die gisteren in Groningen een gevaarlijke situatie veroorzaakte, ontving afgelopen twee jaren ruim €164.000 aan EU-landbouwsubsidies. De man is woonachtig in Tynaarlo en kon ondanks de rijkelijke subsidies die hij voor zijn werkzaamheden ontvangt, niet het geduld opbrengen, maar moest per se met zijn trekker wegscheuren. Ook een aantal andere boeren haalden ontoelaatbare gevaarlijke acties uit.
Schuiling werd eerder ook al gefilmd met zijn opmerkelijk gedrag. Nu zijn de stadjers in Groningen niet vreemd van wat trekkers, maar om nu op zo'n gevaarlijke manier door de stad te scheuren is ongehoord. En dat terwijl de beste man eigenlijk niets te klagen heeft, gezien de rijkelijke subsidies die richting zijn bedrijf stromen. Dus vanwaar de haast, Schuiling? In de stad Groningen werd terecht ontzet gereageerd op de beelden:
Het is best sneu om te zien dat iemand die gewoon honderdduizenden euro's van de belastingbetaler ontvangt, zo omgaat met de eigendommen van anderen. Hij rijdt gewoon alles plat met zijn trekker. Het zijn dit soort types die de boeren spoedig moeten zuiveren uit hun boerenbeweging, want ze bezorgen het verder vredelievende protest een slechte naam. En dat laatste is niet in het belang van de boeren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten